Sulje ×

Rekisteriseloste (voimassa 1.12.2016 asti)

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste.

1. Rekisterin ylläpitäjä

Alma Media Suomi Oy / E-kontakti.fi
Alvar Aallon katu 3 C
00100 Helsinki

2. Rekisteristä vastaava henkilö

Lauri Wahlroos
Alma Media Suomi Oy

3. Rekisterin nimi

E-kontakti.fin asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, ylläpitäminen ja kehittäminen, asiakkaan ja palveluntarjoajan oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, analysointiin, tilastointiin, tutkimustoimintaan, palveluntarjoajan ja/tai sen yhteistyökumppaneiden, mainostajien tms. mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella.

5. Rekisterin tietosisältö

Palvelussa käsitellään seuraaviin ryhmiin kuuluvia tietoja:

  • Yhteystiedot
  • Ilmoitustiedot (kuten ikä, ulkonäkö, sukupuoli, asuinpaikka, käyttäytyminen, kielitaito, henkilökohtainen tausta, harrastukset)
  • Tunnistautumis- ja käyttötiedot
  • Mielenkiinnon kohteet ja muut Käyttäjän itsensä antamat tiedot
  • Asiakkuuteen liittyvät tiedot
  • Palveluun liittyvä viestintä

Arkaluontoisen tiedon säilyttäminen

Mikäli Asiakas itse valitsee ja haluaa kertoa itsestään arkaluontoiseksi luokiteltavia tietoja (kuten uskonto, seksuaalinen suuntautuminen, syntyperä), käsitellään ja tallennetaan näitä tietoja rekisterissä.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötietoja kerätään Asiakkailta rekisteröitymisen yhteydessä ja palvelun käytön yhteydessä.

7. Tietojen luovutus

Mikäli Asiakkaiden tietojen luovuttaminen E-kontakti Oy:n ulkopuolelle tulee ajankohtaiseksi, Asiakkailta pyydetään etukäteen asianmukainen suostumus.

Tietojen käsittelyn teknisen toteuttamisen johdosta osa tiedoista saattaa fyysisesti sijaita E-kontaktin ulkopuolisten alihankkijoiden palvelimilla, joista niitä käsitellään teknisen käyttöyhteyden avulla. Kyseisiä tietoja ei siirretä Euroopan unionin tai Euroopan kaupankäyntialueen ulkopuolelle ellei tekninen syy sitä erikseen vaadi.

8. Rekisterin suojaus

Tiedot kerätään Palvelun yhteisiin tietokantoihin, jotka ovat palomuureilla, salasanoilla ja muilla teknisillä keinoilla suojattuja. Tietokannat sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa, ja tietoihin pääsevät käsiksi vain tietyt ennalta määritellyt henkilöt.

9. Tarkastusoikeus

Asiakkaalla on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteella:

Lauri Wahlroos
Alma Media Suomi Oy / E-kontakti.fi
Alvar Aallon katu 3 C
00100 Helsinki

10. Mainonta ja tietosuoja

Profiileja mainostetaan satunnaisesti itse Palvelussa. Mainonnassa sisältö on rajattu sisältämään tietoja kuten käyttäjänimi, sukupuoli, ikä, kuva ja sijainti. Mainostaminen ulkopuolisilla verkkosivuilla vaatii käyttäjältä etukäteen ja erikseen tietojen käyttöjen sallimista, jotta E-kontaktilla olisi oikeus käyttää tietoja.

Mikäli haluat estää tietojesi käyttöä muilla verkkosivulla, ole hyvä ja ota yhteys asiakaspalveluumme.

Pääset tutustumaan nykyiseen rekisteriselosteeseen tästä

Sammio