E-kontakti kokemuksia: Iloinen profiilikuva herätti mielenkiinnon – nyt menossa naimisiin

Maijalle ja Finille profiilikuva oli tärkein tekijä ensitunteen luomisessa.

Maijalle ja Finille profiilikuva oli tärkein tekijä ensitunteen luomisessa.

Finn ja Maija löysivät toisensa E-kontaktista iloisten profiilikuvien avulla. Molemmille oli tärkeää, että profiilikuva on hyvä, joten heillä oli jo heti alkumetreillä jotakin yhteistä. Nyttemmin pari on onnellisesti kihloissa ja asuvat yhdessä.

Maija ja Finn tutustuivat toisiinsa E-kontaktissa 2016 maaliskuussa. Finnin mielenkiinnon herätti Maijan profiilikuva, jonka seurauksena hän päätti kirjoittaa Maijalle viestin. Yhteisiä piirteitä heillä on ollut jo alusta asti, sillä myös Maija arvioi mahdollisen kumppanin profiilikuvan perusteella. Finnin profiilikuva vakuutti Maijan, joten hän vastasi viipymättä viestiin.

Jo muutaman viestin lähettämisen jälkeen pari huomasi ajatuksiensa olevan samalla tasolla, joten jo samana iltana he päättivät vaihtaa viestittelyn puheluun. ”Tuntui heti kuin olisimme olleet vanhat ystävät.” Finn sanoo. ”Pidämme samanlaisesta musiikista, elokuvista ja koti-illoista.” Maija jatkaa. Molemmat arvostavat myös rauhallisuutta ja rehellisyyttä.

Kaikki sujui niin hyvin viestien ja puhelun osalta, että pari päätti tavata pian. ”Lähetimme ensimmäiset viestit perjantaina. Finn olisi halunnut tavata jo heti viikonloppuna, mutta lopulta sovimme, että tapaisimme seuraavan viikon keskiviikkona.” Maija kertoo.

Kuva piti paikkansa, tosielämän treffeillä oli hyvä alku

Ensitreffipaikaksi valikoitui kahvila, siellä olisi kiva jutella ja tutustua vielä enemmän. Profiilikuvat pitivät paikkansa ja molemmat tunnistivat toisensa helposti. Tutustuminen sujuikin todella hyvin, sillä aikaa vierähti huomaamatta yli kaksi tuntia!

Treffien lopussa oli hyvästien aika, mutta Finnillä oli jäljellä vielä ässä hihassaan, jolla hän päätti  hurmata ihanan treffikumppaninsa lopullisesti. Hän ojensi yllättäen Maijalle kukkakimpun! Eleestä hurmioituneena Maija spontaanisti antoi ensimmäisen halauksen ja suukon Finnille. Tämä oli viimeinen silaus yhteiselle tulevaisuudelle.

Onni ei saavu etsien vaan eläen

Tuosta tapaamisesta lähtien Finn ja Maija ovat olleet onnellisesti yhdessä. Neljän kuukauden kuluttua ensitreffeistä pari meni kihloihin ja siitä muutaman kuukauden kuluttua he muuttivat yhteen. ”Uskomme molemmat, että tämä on meille molemmille loppuelämän rakkaus.” Maija tiivistää. ”Onni ei saavu etsien vaan eläen. Uskomme, että kaikella on tarkoituksensa, myös sillä, että tiemme kohtasivat ja olemme nyt yhdessä.” Hän jatkaa.

Vinkkeinä muille E-kontaktista rakkautta etsiville he antavat: ”Ole oma-aloitteinen, aito ja rehellinen. Vastaa viesteihin nopeasti ja valitse tuore, iloinen valokuva itsestäsi.” Näillä vinkeillä hekin löysivät toisensa.

***

Lue lisää tositarinoita E-kontakti.fissä tavanneista ihmisistä: E-kontakti kokemuksia.

Oletko sinä tavannut elämäsi rakkauden sivustomme kautta? Kerro tarinasi meille, maksamme julkaistuista jutuista palkkion. 

Deitti tai tosirakkaus löytyy netistä helpoiten: kirjaudu ja aloita rakkaustarinasi jo tänään!

E-kontakti kokemuksia: Iloinen profiilikuva herätti mielenkiinnon – nyt menossa naimisiin
Keskiarvo 5 2 annetusta äänestä.

Jaa ystävillesi:
Pin It

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*