E-kontakti kokemuksia: Jo ensitreffit sen kertoi — hän on mun!

- En olisi uskonut, että nyt aikuisella iällä löytyy paras mies ikinä! kehuu E-kontaktissa Tapsan tavannut Susanna.

– En olisi uskonut, että nyt aikuisella iällä löytyy paras mies ikinä! kehuu E-kontaktissa Tapsan tavannut Susanna.

Miehen profiilissa Susannaa miellytti se, että esittelyteksti oli hauska eikä liian lyhyt, toisaalta ei liian pitkäkään. Ylipitkät ”romaanit” deittisivulla eivät naista vakuuta. Onneksi pari aloitti kirjoittelun keskenään, sillä muuten tapaamatta olisi jäänyt oma rakas ja samalla nykyinen kihlattu. 

Susanna innostui luomaan profiilin E-kontakti.fihin ollessaan vappuna yksin hiukan tylsistyneenä kotona ja keksi, että juttelu potentiaalisten treffikumppaneiden kanssa piristäisi.  Aiemmin hänellä oli kokemusta suuresta ilmaistreffipalvelusta, jonka tarjonta ei vakuuttanut.

– Olin tosin sitä mieltä, että miehet ja tapailut on jo nähty, kun eron jälkeiset suhteet eivät olleet johtaneet mihinkään.

Tapsan yhteydenotto tuli viime tingassa ennen sopimuskauden päättymistä.  Mies halusi tavata mahdollisimman pian, ja jo seuraavaksi lauantaiksi päätettiin treffit. Susanna oli hiukan epäileväinen.

– Halusin ennen tapaamista jutella puhelimitse, ja siinä kuluikin kaksi tuntia huomaamatta. Juttu soljui, ja meillä oli samantyylinen huumorintaju.

Treffit paljastivat todellisen herrasmiehen

Susanna riensi treffeille Riihimäelle 21-vuotiaan tyttärensä valmistujaisjuhlista. Oli sovittu, että mennään syömään. Mies teki herrasmiesmäisen vaikutelman.

– Hänellä oli minulle varattu ruusu mukana. Ja maksoikin kaiken, mihin en ole tottunut.

Kaikki oli selvää; jatkoa ei tarvinnut miettiä. Miehen käytös, huumorintaju ja ulkomuoto miellyttivät. Silmät olivat lempeät, mies hymyilevä ja kiva.

– Huumori on tärkeää, koska minulla on edellisestä liitostani kokemusta mököttämisestä. Olemme molemmat peruspositiivisia ihmisiä.

Myös miestä miellytti, kun treffikumppani oli iloinen ja hymyilevä.

Suhteen syventyminen puusavotassa

Susanna asuu Lopella, mies Forssassa. Välimatkaa on kuutisenkymmentä kilometriä. Tapsa kysyi suoraan, aletaanko seurustella.

– Harva mies kysyy asiaa suoraan. Aina ei itsekään tiedä, onko tarkoitus seurustella vai ainoastaan tapailla.

Treffit venyivät pitkiksi. Aterioinnin jälkeen oltiin pitkällä kävelyllä, sitten vielä kahvilla huoltoasemalla – ainoassa yöllä auki olevassa paikassa.  Susanna oli kotona vasta puoli neljältä aamulla.

Kesän pari vietti tiiviisti yhdessä – puusavotan merkeissä. Tapsa kaatoi puita Susannan pihalta. Hänellä on iso tontti ja pihalla pari lammastakin.

– Olemmekin sanoneet, että tehtäiskö ensi kesänä muutakin kuin puusouvia.

Kukaan ei ole koskaan kohdellut näin hyvin; tunnen itseni prinsessaksi!

Parilla menee hyvin.

– Olin tottunut siihen että miehet ovat aina jotenkin äksyjä, hän on kiltti ja auttavainen. Kukaan ei ole kohdellut koskaan minua näin hyvin; tunnen itseni prinsessaksi.

– Tapsa on huomaavainen ja auttaa arkisissa asioissa.

Susanna kertoo tottuneensa siihen, että miehet ovat aina jotenkin äksyjä, mutta Tapsa on kiltti ja auttavainen. Mutta jääräpäinen. Susanna kutsuukin rakastaan Jääräksi.

Kolmen kuukauden päästä ensitapaamisesta Tapsa yllätti Susannan kihloilla. Pariskunta asuu edelleen erillään, eikä muutto yhteen ole yksinkertaista: kumpikaan ei halua luopua kodistaan. Myös Susannan iäkäs äiti asuu paikkakunnalla, kun tyttärentytär hänet houkutteli muuttamaan. Työ sinänsä ei häntä sido asuinpaikkaan, hän tekee tekstinkäsittelytöitä kotona. Tapsa on opettaja.

Pariskunta ottaa päivän kerrallaan ja näin on hyvä.

***

Lue lisää tositarinoita E-kontakti.fissä tavanneista ihmisistä: E-kontakti kokemuksia.

Oletko sinä tavannut elämäsi rakkauden sivustomme kautta? Kerro tarinasi meille, maksamme julkaistuista jutuista palkkion. 

Deitti tai tosirakkaus löytyy netistä helpoiten: kirjaudu ja aloita rakkaustarinasi jo tänään!

E-kontakti kokemuksia: Jo ensitreffit sen kertoi — hän on mun!
Keskiarvo 4.67 3 annetusta äänestä.

Jaa ystävillesi:
Pin It

, , , , , , , , ,

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*