Hyvä treffiprofiili kertoo persoonasta, lue vinkit!

Kehu itseäsi estoitta nettideittiprofiilissasi, vaatimattomuus ei kaunista!

Kehu itseäsi estoitta nettideittiprofiilissasi, vaatimattomuus ei kaunista!

Mikä sinussa on ainutlaatuista? Treffiprofiili on loistava paikka kehua itseään eikä pitää kynttilää vakan alla!

Suomalainen perusvaatimattomuus ja ujous tulevat ehkä parhaiten esiin nettitreffipalstan profiiliteksteissä, ja joskus treffiprofiili on pahimmillaan vain yksi lause kuvaamassa itseä ja toinen sitä mitä etsii. Ja jokainen nettideitissä pyörinyt tietää, että näitä profiileja, joissa toistetaan itse asiassa vain samat asiat kuin mitä muutoinkin profiilia täyttäessä lisätään, on paljon.

Parempaa tulosta, varsinkin miehet, saisivat avaamalla hieman omaa elämäänsä. Tämä siksi että miehet usein kirjoittavat hyvin lyhyitä esittelyitä ja naiset vuorostaan nimenomaan haluaisivat lukea näitä pidempiä esittelyitä. Treffiprofiili on hyvä paikka kertoa itselle tärkeistä asioista, käytä tämä hyväksesi!

Jokainen osaa jotain hienosti, on se sitten ”keitän varmasti Pohjois-Suomen parhaan kalasopan” tai ”Kodin remppahommat sujuvat minulta sutjakkaasti”. Erikoisilla ja hauskoillakin faktoilla treffiprofiili erottuu joukosta.

Kliseet pois

Yritä myös kehittää tekstiisi jotain, joka erottaa sinut tuhansista muista deittailijoista. ”Rakastan syysiltoja viltin alla kirja ja punaviinilasi kädessä” on melkoinen klisee, mutta ”Onpa joskus tullut tönötettyä punaviinilasi kourassa tv:n nurkassakin kissa kainalossa, mutta totuus on että saan punaviinistä päänsäryn ja en oikein pidä lukemisesta. Mitä kivempaa voisimme tehdä yhdessä?” -tyyppinen tunnustus herättää mielenkiinnon.

Tai vaikkapa ikuinen klisee siitä että ”huumorintaju on minulle kumppanissa tärkeää”? Käännä se vaikkapa muotoon ”Rakastan eniten elämässä sitä että nauran niin, että vedet valuvat silmistä. Tule nauramaan kanssani!” on jo personalisempi viesti.

Kerro profiilissa myös yksityiskohtia arkisista asioista: ”Tykkään laulaa kun tiskaan astioita”, ”Joskus koiraa ulkoiluttaessa annan koiran täysin päättää mitä reittiä kuljemme ja meillä onkin vaikka mitä seikkailuita” tai ”Kun matkustan, hyppään aina paikallisbussiin ja huristelen johonkin paikkaan jota en entuudestaan tunne”. Nämä antavat sinusta huomattavasti persoonallisemman kuvan, kuin vain listaus harrastuksistasi.

Persoonallisia profiileita toivoen,
Heli E-kontakti.fistä

(Visited 7 633 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*