Kysely: Sinkut vastasivat ­- Oletko parisuhde-valmis?

Kysyimme blogimme lukijoilta, ovatko he sataprosenttisen valmiita parisuhteeseen. Liki 60 prosenttia vastasi ehdottomasti kyllä.

Kysyimme blogimme lukijoilta, ovatko he sataprosenttisen valmiita jos eteen tulee vakava parisuhde. Liki 60 prosenttia vastasi ehdottomasti kyllä.

Parisuhde voi tulla eteen yllättäenkin, mutta jos lähtee etsimään sitä oikeaa nettideitistä, kannattaa sellaisen muodostumiseen olla valmis. 

Kysyimme blogiamme lukevilta sinkuista, ovatko ne valmiita parisuhteeseen. Kyselyyn vastattiin liki 200 kertaa ja 57 prosenttia kaikista vastanneista valitsi voimakkaimman vaihtoehdon, ”Olen todellakin valmis”.

Näin kyselyyn vastattiin:

 • Olen todellakin valmis 57 %
 • En oikein tiedä 24 %
 • En ole valmis vakavaan suhteeseen10 %
 • Olen jo parisuhteessa 8 %

Hieman ehkä yllättää tuo ”En oikein tiedä” -vastanneiden osuus. Lieneekö kyse siitä, että nämä ihmiset ovat hiljattain eronneet, eivätkä siksi ole aivan varmoja siitä onko varautuminen. Jos ei ole varma, ei suhteeseen toki suin päin kannata lähteäkään. Kirjoitinkin hiljattain aiheesta: Älä kiusaa muita sinkkuja: Vältä laastarisuhdetta

Parisuhde löytyy aktiiviselle helpommin

Jos taas itse koet, että olet sataprosenttisen valmis parisuhteeseen, mitä vielä odotat?

Muista että nettideitistä saa parhaat tulokset, eli löytää sen oikean kun on itse valmis panostamaan sekä aikaa että huolellisuutta projektiin.

Olemalla itse aktiivinen viestien aloittaja, lataamalla palveluun profiilikuvan ja tekemällä tehokkaita hakuja tarkennettu haku -sivulla sekä käyttämällä Sinulle sopiva -konetta, nopeutat parin löytämistä. Kolme neljästä sivustoamme käyttäneestä kertoo löytäneensä seuraa E-kontakti.fin kautta, miksi et siis sinäkin?

PS. Vastaathan uuteen kyselyymme blogin oikeassa reunassa.

Etsitkö naista tai miehiä? Kirjaudu sisään ja aloita elämäsi rakkaustarina!

Nettideittiterveisin,

Heli

(Visited 2 512 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*

2 kommenttia:

 1. Ei 66v enää kelepaa kellekkää , on jo myöhästä 🙁

  1. Hei ja kiitos kommentistasi.

   Rakkaus ei katso ikään ja koskaan ei ole liian myöhäistä löytää sitä oikeaa. Parhaiten kumppanin löytää kun on itse aktiivinen ja ottaa yhteyttä. Hyvä ja erottuva profiiliteksti on myös eduksi. Toivotamme onnea sen oikean löytämiseen!

   t: Henri E-kontakti.fistä