Oletko löytänyt uuden rakkaan ja parisuhteen eron jälkeen? Kerro meille oma tarinasi

E-kontakti

Etsimme rakkaustarinoita, joissa uusi ihana elämänkumppani on löytynyt toisella kierroksella. Jaa tarinasi nyt ja voit saada 500 euroa!

Monille todellinen onni ja elämän rakkaus löytyy vasta toisella kierroksella. Kun takana on elettyä elämää enemmän ja ehkä aiempi pitkä liittokin, on helpompi tietää, mitä toivoo parisuhteelta ja millainen kumppani on itselle juuri se oikea. Oletko sinä uskaltanut antaa rakkaudelle uuden mahdollisuuden elämässäsi?

Haluamme nyt kuulla juuri sinun tarinasi siitä, kuinka sinä ja kumppanisi löysitte uuden rakkauden eron jälkeen. Kerro siis meille lyhyesti esimerkiksi sinun ja kumppanisi iät, miten ja missä tapasitte kumppanisi kanssa sekä millaista yhteinen elämänne on nyt.

Lähetä tarinasi 30.6. mennessä sähköpostilla osoitteeseen e-kontakti@almamedia.fi. Teemme ihanimmista tarinoista haastattelut ja isommat jutut, joten saatamme ottaa sinuun yhteyttä. Haastateltavat palkitsemme 500 euron arvoisella rahapalkkiolla. Henkilötietojasi käsitellään aina luottamuksellisesti ja voit lukea Alma Median tietosuojakuvauksen tästä.

(Visited 446 times, 4 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*