Rekisteröidy ›

Kirjaudu sisään

Unohtuiko salasana?

Unohtuiko salasana?

Suomalainen deitti

Deitti löytyy netistä helpommin kuin baarista

Mistä deitti löytyy? Suomen suurimmalta nettideittisivustolta tietenkin!

E-kontakti.fissä on eniten aktiivisia, tositarkoituksella seuraa etsiviä suomalaisia sinkkuja. Siksi meillä jopa 75 prosenttia deittailijoista löytää seuraa, joka neljäs sinkku myös kertoo että palvelumme kautta löytyi Se Oikea elämään!

Löydä deitti itsellesi myös käyttämällä hyväksesi tarkennettua hakuamme, jossa voit suodattaa sinkkuja muun muassa mielenkiinnon kohteiden ja harrastusten perustella. Löydät tarkennetun haun Haku-sivuiltamme.

Miten hurmata deitti? Nettitreffaillessa on hyvä pitää muutama perusetiketti hallussa: ole itse aktiivinen ja aina ystävällinen, myös niille, joista et välttämättä ole kovin kiinnostunut. Hurmaat deitin sillä että räätälöit viestin juuri hänelle etkä kopioi samaa viestiä kaikille joita lähestyt. Muista aina kysyä joku kysymys, esimerkiksi liittyen harrastuksiin. Saat kysymällä varmemmin vastauksen viestiisi!

Muista myös omassa profiilissasi välttää negatiivisuutta ja kliseitä. Kerro itsestäsi pienin tarinoin, äläkä vain listaa sitä minkälaista kumppania ainakaan et halua. Erityisesti naisia kiinnostaa profiilissa se, jos mies puhuu lapsistaan ja on koulutettu. Miehiä taas kiinnostaa, jos nainen

Tiesitkö? Seuraa on helppoa löytää, aina onnea ei ole, mutta netissä sekin onnistuu. Nettideitti tuottaa onnellisempia suhteita, tässä syy

Deitti E-kontakti.fin blogissa

Sammio