Rekisteröidy ›

Kirjaudu sisään

Unohtuiko salasana?

Unohtuiko salasana?

Suomalaiset sinkut löytyvät E-kontaktista

Sinkut tapaavat helpommin netissä kuin baarissa

Etsit sitten sinkkuja kaupungeista Helsinki, Turku, Tampere, Oulu, Jyväskylä, Kuopio, Joensuu, Rovaniemi tai mikä vain Suomen paikkakunta, helpoiten sinkut löytyvät E-kontakti.fistä.

Missä tapaa paljon sinkkuja? No netissä tietenkin.

Löydät sinkkuja kaikista ikäryhmistä ja ympäri Suomea helposti E-kontakti.fin hakutoiminnolla, voit jaotella sinkut myös kiinnostuksen kohteiden ja harrastusten mukaan.

Sinkut arvostavat sitä, että nettideitissä he tietävät toisen sinkun olevan myös etsimässä seuraa tositarkoituksella. Nettideitissä voi myös paremmin tutustua toisiin sinkkuihin kuin vaikkapa baarissa. Sinkku-nainen tai -mies löytää helpoiten seuraa jos hän jättää kliseet ja kieltolistat pois profiilistaan ja on rehellinen sekä itselleen että sille ketä hän haluaa profiilillaan hurmata.

Profiilitekstin kannattaa olla positiivinen, ja se kannattaa kirjoittaa persoonallisiksi lauseiksi listausten sijaan. Näin muut sinkut näkevät välähdyksen huumorintajustasi ja huomaavat myös, että et ole kopioinut tekstiäsi mistään vain päästäksesi helpolla. Profiiliin panostaminen todella kannattaa!

E-kontakti.fissä on Suomessa toimivista nettideittipalvelusta eniten aktiivisia sinkkuja – ja E-kontakti.fi on myös sataprosenttisen kotimainen sivusto! Sivusto on myös saanut Avainlippu-tunnuksen suomalaisen työn tukemisesta.

Tiesitkö? On olemassa paljon hyviä keinoja herättää luottamusta muissa sinkuissa. Seuraa nettideitistä: Vältä näitä pahimpia virheitä!

Sinkut E-kontakti.fin blogissa

Sammio