Sulje ×

Tietoa E-kontakti.fistä

E-kontakti.fi on sataprosenttisen suomalainen deittisivusto sinkuille, jotka etsivät elämäänsä rakkautta tai vaikka vain uusia ystäviä ja tuttavia. Palveluun rekisteröityminen ja profiilisi luominen on maksutonta.

Tilaamalla käyttöösi jäsenkauden saat käyttöösi paljon lisätoimintoja ja voit ottaa eri tavoin yhteyttä muihin jäseniimme. E-kontakti.fissä tilaukset tehdään määräajaksi, jonka jälkeen jäsenyys katkeaa automaattisesti.

Kuukausittain sinkut lähettävät jopa miljoona erilaista viestiä palvelussamme! Naisia jäsenistämme on 45 % ja sinkuista ¾ löytää seuraa sivustomme kautta.

E-kontakti.fi on perustettu vuonna 2009 ja sivusto on heti toimintansa alusta lähtien ollut yksi Suomen suosituimmista deittipalveluista. Palvelu siirtyi Alma Median omistukseen elokuussa 2012. Palvelulle on myönnetty Avainlippu-tunnus suomalaisen työn tukemisesta.

Palvelumme tehtävänä on auttaa jäseniämme löytämään elämäänsä rakkautta: luotettavasti, turvallisesti ja vastuullisesti.

Asiakaspalvelumme tarkistaa käsin kaikki palvelun profiilit. Jos sinulla on mitä tahansa palveluumme liittyviä kysymyksiä, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelu on avoinna joka päivä klo 10-13 ja 18-23.

Yhteystiedot:

E-kontakti / Alma Media Suomi Oy
PL 140
00101 Helsinki

Y-tunnus 0869290-2

Mainontaan ja yhteistyökumppanuuksiin liittyen voitte olla yhteydessä liiketoimintapäällikkö Lauri Wahlroosiin. Asiakaspalveluun, palvelun käyttöön, omaan profiiliisi liittyvissä kysymyksissä pyydämme olemaan aina yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme. Huom! Vastaamme aina päivän sisällä viesteihin, E-kontakti.fillä ei valitettavasti ole puhelinpalvelua.

Lauri Wahlroos
E-commerce Director / Alma Media
lauri.wahlroos(at)almamedia.fi

Sammio