Rekisteröidy ›

Kirjaudu sisään

Unohtuiko salasana?

Unohtuiko salasana?

Sovi treffit suomalaisten sinkkujen kanssa!

Sovi treffit netissä

Treffiseuraa löytyy helpommin netistä kuin baarista. 75 % sinkuistamme sopii treffit E-kontakti.fin kautta tapaamansa sinkun kautta.

Treffiseuran hakeminen ei ole koskaan ollut helpompaa. E-kontakti.fissä pääset sopimaan treffit helposti ja nopeasti.

Kun ensikontakti on luotu, jossain vaiheessa tulee esiin kysymys siitä, olisiko syytä tavata kasvotusten. Nettideitissä kannattaa herkällä korvalla kuunnella toista osapuolta siitä, koska tämä olisi kenties valmis tapaamiseen, treffeille ei saa toista koskaan painostaa. Useimmat miehet haluavat sopia treffit tosielämässä nopeammin kuin naiset. Naiset haluavat kirjoitella ainakin noin 2-4 viikkoa ennen tapaamista yleensä. Kärsivällisyys treffejä sopiessa on siis valttia!

Kun sitten tapaamisen aika koittaa, paras treffivinkki on se, että teette jotain yhdessä, mutta niin että ette ole suljetussa tilassa. Täydellinen ensitreffi on leppoisa kävely: toista ei tarvitse vaivaantuneena katsoa silmiin kahvikupin äärellä, vaan juttelu on paljon rennompaa. Ensitreffipaikaksi en suosittelisi leffateatteria: eihän siinä pysty puhumaan tuntikausiin toisen kanssa.

Jos kävely ei nappaa, tekemistä treffeille löydät myös parhaista treffivinkeistämme: Näin treffit onnistuvat - 10 parasta vinkkiä

Jos haluat yllättää mielitiettysi romanttisesti, näissä vinkeissä voisi olla apua sinulle: Täydelliset treffit

Hyvät treffit perustuvat myös pitkälle kuunteluun. Koeta kysyä mielenkiintoisia kysymyksiä ja kuuntele. Muistathan myös ehdottoman säännön: älä ala tilittä edellisistä suhteistasi, äläkä varsinkaan, jos ne ovat päättyneet jotenkin ikävästi. Kukaan ei halua kärttyistä ja katkeraa kumppania!

Mistä puhua treffeillä? Neutraaleja hyviä aiheita on aina esimerkiksi tv ja elokuvat, musiikki ja harrastukset sekä matkailu. Pääset selville hieman toisen ajatuksista, mutta toinen ei joudu paljastamaan itsestään kuitenkaan hirveän intiimejä asioita.

Tiesitkö? Kuvalliset treffiprofiilit saavat jopa 15 kertaa enemmän yhteydenottoja kuin kuvattomat! Hyvä profiilikuva on tärkein: 10 vinkkiä deittailijoille

Treffit E-kontakti.fin blogissa

Sammio