Uusi alku? Deittailu eron jälkeen

Uusi alku eron jälkeen ei aina ole helppoa, mutta usein rohkeus palkitsee.

Monesti ajatellaan, että treffailu on vain nuorempien juttu. Suomessa on kuitenkin suuri määrä eronneita, jotka etsivät uutta rakkautta elämäänsä. E-kontakti haluaa tuoda esiin ajatuksen siitä, että koskaan ei ole liian myöhäistä löytää uutta kumppania, jonka kanssa jakaa arjen askareet, juhlapyhät ja lomat. Uusi alku on aina mahdollisuus.

Miksi deittailua eron jälkeen usein jännitetään? Yksi syy saattaa olla se, että sen koetaan olevan vain nuorten juttu. Vanhemmalla iällä kynnys treffailuun, ja varsinkin nettitreffailuun, saattaa olla suurempi. Takana saattaa olla useiden vuosien avioliitto ja perhe-elämä, jolloin uuden elämän aloittaminen tuntuu isolta askeleelta. Toinen syy on monesti se, että luullaan ettei ”vapailla markkinoilla” ole muita samassa elämäntilanteessa olevia. Tämä on väärä luulo, sillä Suomessa on suuri määrä eronneita miehiä sekä naisia, jotka etsivät itselleen seuraa. Jo E-kontaktissa, yli 50% palveluun liittyneistä on yli 45 -vuotiaita. Kesällä teettämässämme kyselyssämmekin 37% vastaajista sanoi, että vanheneminen vaikuttaa vain ja ainoastaan positiivisesti deittailuun. Treffailu ei siis todellakaan ole vain nuorten juttu!

Mitä sitten tulisi ottaa huomioon deittailussa eron jälkeen? Tässä muutama vinkki:

  • Älä jahkaile, vaan lähde rohkeasti deittailemaan! Kukaan ei tule sinua hakemaan neljän seinän sisältä.
  • Mikäli treffailun aloittaminen tuntuu hankalalta, voi olla hyvä idea liittyä nettideittipalveluun. Nettideittailu käy helposti, vaikka kotisohvalta, ja mahdollistaa nopean rajaamisen mm. iän, harrastusten & asuinpaikan mukaisesti. Tämä helpottaa juuri sinulle sopivan kumppanin löytämistä.
  • Juttele tuttaviesi kanssa, kenelle deittailu on jo tuttua. Voit myös lukea ajatuksia ja vinkkejä deittailuista E-kontaktin blogista: https://www.e-kontakti.fi/blogi/
  • Ole rohkeasti oma itsesi! Aitous ja rehellisyys kannattaa aina.

Vaikka eron jälkeen uuden elämän aloittaminen voi tuntua raskaalta, rohkeus usein palkitsee. Samankaltaisessa tilanteessa on todella moni muukin. Löydä oma uusi alkusi!

Löydä uusi alku jo tänään, tee ilmainen profiili tästä >>

Deittailuterveisin,

Leena

(Visited 5 621 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*