Deittisivu ohjeistaa: Täydellisen viestin anatomia

Hyvin muotoiltu aloitusviesti deittisivulla helpottaa seuran löytymistä.

Hyvin muotoiltu aloitusviesti deittisivulla helpottaa seuran löytymistä.

Deittipalvelussa on syytä osata muutama kikka, joilla omaa menestymistään rakkauden etsinnässä voi auttaa

Luin juuri tutkimuksesta, jossa hyvän nettitreffiviestin anatomia selvitettiin perinpohjaisesti. Vaikka jotkut kohdat voivat tuntua hieman oudoilta ja erikoisilta, on kaikki nämä tiedot suuresta datajoukosta seulottu.

Nettideitissä mennään suoraan asiaan

Älä turhaan laita seuranhakuviestisi alkuun tervehdystä Moi tai Hei, vaan mene suoraan asiaan. Viesteillä, joissa ei ole erillistä tervehdysotsikkoa, on parempi vastausprosentti. Jos et millään halua lähettää viestiä ilman tervehdystä, ei myöskään kysymys kuten ”mitä kuuluu?” toimi aloituksena.

Deittisivulla viesti saa olla lyhyt

Kerro itsestäsi 5-7 lauseella, älä jaarittele ja ”tyhjennä pankkia”, vaan aloita viestittely nasakasti alle 10 lauseen viestillä.

Samat ohjeet pätevät naiselle, mutta naisella myös 3-4 lauseen mittainen ensimmäinen viesti voi toimia.

Älä tyrkytä yhteystietojasi

Deittisivu ei ole paikka, jossa omaa numeroaan kannattaa heilutella liian näkyvästi. Varsinkaan ensimmäisessä viestissä ei kannata missään nimessä tehdä liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä. En tiedä yhtään paria, joka olisi syntynyt ”Lähdetkö mökille, soita numeroon XXX” -tyyppisestä viestistä!

Tarkista oikeinkirjoitus

Liian moni viesti joutuu romukoppaan huonon kirjoitusasun vuoksi. Aloita isoilla kirjaimilla, käytä välimerkkejä, tarkista kirjoitusvirheet. Voit toki väläyttää murretta, mutta selkeällä yleiskielellä kirjoitetut viestit saavat eniten vastauksia deittipalstalla.

Kysy jotain etsiessä seuraa

Viimeisenä kohtana kysy jokin avoin kysymys, sellainen siis johon et voi vastata kyllä tai ei, vaan vastaaja joutuu hieman avaaman itseään. Vaikkapa ”Mitä tykkäät tehdä viikonloppuisin?”.

Käytä omaa nimeäsi allekirjoituksena

Deittisivusto näyttää nimimerkkisi viestin lähettäjänä, teet hyvän säväyksen kun allekirjoitat viestisi kuitenkin etunimelläsi, se ei kuitenkaan anna sinusta liikaa tietoa.

Mitä tuumaatte tällaisista tutkimustuloksista? Kannattaisiko kokeilla jotain kikkaa?

Jos omat treffit on vielä sopimatta, luo profiili ja lähde rakkautta etsimään!

Nettideittiterveisin Heli E-kontakti.fistä
Lähde: Love @ First Click; Laurie Davis

(Visited 9 020 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*

1 kommenttia:

  1. Olisi ihan kiva löytää ihana ja rakastavakin mies tällaiselle pyörätuolissa noin sanotusti melkein kokopäiväisesti istuvalle noin ihan koht’silleen 42vuotta täyttävälle neitoselle. Toivoopi: Satu.