E-kontakti.fi sai Avainlippu-merkin suomalaisen työn tukemisesta

E-kontakti.fi sai Avainlippu-diplomin 22.10.2013

E-kontakti.fi sai Avainlippu-diplomin 22.10.2013

Saimme hienoja uutisia E-kontakti.fin konttorille tällä viikolla: Suomalaisen Työn Liitto myönsi E-kontakti.fi-nettideittipalvelulle Avainlippu-merkin käyttöoikeuden 22.10.2013.

Palvelulle myönnettävä Avainlippu-merkki kertoo palvelun kotimaisuusasteesta. E-kontakti.fi työllistää ja tukee suomalaista työtä.

– Sen jälkeen kun palvelu siirtyi Alma Median omistukseen elokuussa 2012, olemme tehneet paljon töitä sen kotimaisuuden kasvattamiseksi. Olemme rekrytoineet uusia henkilöitä palvelukseemme ja vielä loppuvuoden aikana koko IT-kehitys ja -infra siirtyvät tänne Suomeen.

– E-kontakti.fi on kotimainen, turvallinen ja luotettava deittipalvelu. Olemme ylpeitä palvelun suomalaisuudesta ja haluamme jatkossakin olla mukana tuomassa lisää rakkautta suomalaisten elämään, palvelupäällikkö Matti Liljaniemi kommentoi.

E-kontakti.fi sai Avainlippu-diplomin 22.10.2013

E-kontakti.fi sai Avainlippu-diplomin 22.10.2013

Tuemme suomalaista työtä

10 000 suomalaista sinkkua surffailee E-kontakti.fissä joka päivä, kuukaudessa eri sinkkuja käy palvelussa 30 000. Seuran löytämistä helpottavat tarkat hakuominaisuudet, viikoittaiset uutiskirjeet sekä erikoisominaisuudet, kuten chat. Sivustolla deittaillaan tositarkoituksella ja palvelun jäseniä on laajasti ympäri Suomea.

Avainlippu on Suomen tunnetuin alkuperämerkki ja sen myöntää Suomalaisen Työn Liitto. Merkki voidaan myöntää suomalaisille tuotteille tai palveluille, joiden kotimaisuusaste on toimialasta riippuen vähintään 50 prosenttia. Avainlippu-merkki antaa kuluttajalle mahdollisuuden valita suomalainen vaihtoehto nyt myös seuranhakumarkkinoilla.

E-kontakti.fi on Suomen suurin nettideittipalvelu, vuonna 2009 perustettuun palveluun on luotu jo 300 000 profiilia. Palvelu on osa Alma Media -konsernia.

(Visited 663 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*