Seniorien seuranhaku: älä anna iän estää deittailua!

Seuranhaku netissä sopii vanhemmillekin deittailijoille.

Seuranhaku netissä on hyvä tapa löytää uusia tuttavuuksia vanhemmallakin iällä.

E-kontakti.fi haluaa auttaa osaltaan poistamaan yksinäisyyttä Suomesta. Katso vinkit, kuinka seuranhaku voidaan aloittaa vanhempana sinkkuna.

Nettitreffimaailmassa kohahdettiin huhtikuussa 2013 kun itse lifestyle-moguli Martha Stewart kertoi että hänellä on aikeissa aloittaa seuranhaku 71-vuotiaana  nettideittisivuston kautta. Sinkkuna jo vuosia viihtynyt, kokkauksen ja kodinhoidon tähti haluaisi löytää elämänkumppanin, jonka kanssa jakaa elämä.

– Haluaisin syödä aamiaista yhdessä ja mennä yhdessä nukkumaan jonkun kanssa. Haluaisin nukkua jonkun vieressä, Stewart kertoi Today Show -tv-ohjelmassa.

Miten sitten aloittaa 70-vuotiaana sinkkuna seuranhaku netissä? E-kontakti.fi antaa muutamia neuvoja niin Marthalle kuin kenelle tahansa muullekin seniorille.

1. Älä peittele ikääsi

  • Olet sen ikäinen kun olet ja se on tuonut elämääsi varmasti paljon sisältöä ja tapahtumia. Suurimmalla osalla on aiempia suhteita, lapsia ja jopa lapsenlapsia.
  • Vaikka edellisistä suhteista puhuminen on omassa profiilissa nettideittimaailmassa ehdoton miinus, lienee jo hieman iäkkäämmän ihmisen hyvä kerrata, minkälainen hänen lähiperheensä on. Tarkkoihin elämäkertoihin ei ole syytä lähteä, mutta voi esimerkiksi mainita vaikkapa että ”tyttäreni perhe ja lapsenlapset ovat minulle tärkeitä ja vietämme paljon aikaa yhdessä”.

2. Realistinen ikähaarukka

  • Et anna itsestäsi hirveän hyvää kuvaa, jos käyt itse jo seitsemääkymmentä ja haikailet parikymppisen partnerin perään. Erittäin tarkat ikähaarukat, kuten 52–63 ovat myös hieman hassuja. Mitä väliä sillä on, onko toinen juuri 50 vai 52-vuotias, jos muutoin sopisitte yhteen? Epämääräisellä ikähaarukalla saatat karkottaa pois profiilistasi jäseniä, jotka muutoin olisivat kiinnostuneita sinusta.
  • Mieluiten kannattaa käyttää ikähaarukassa tasalukuja. 55–70 kuulostaa jo paljon paremmalta kuin 53–68.

3. Tutustu rohkeasti

  • E-kontakti.fissä on joka päivä noin 10 000 deittailijaa. Yli 60 prosenttia löytää sivustomme kautta seuraa, mutta jos et sitä omaa sydämenvalittua sattuisikaan löytämään, löydät varmasti paljon uusia tuttavia ja ystäviä.
  • Antaudu juttusille ja muista, että senssiseuran etsiminen netistä on kuin tanssilattian sekahakua: naisetkin saavat lähestyä miehiä. Jos tuntuu, että keksi mitään sanottavaa, katso tästä vinkit ensimmäiseen viestiin.
  • Pidä aina mielessäsi kuitenkin turvallisuus nettideittailussa. Ole tarkka siitä, kenelle annat yhteystietosi ja älä koskaan, koskaan lähetä kenellekään netissä tapaamallesi ihmiselle rahaa. Lue lisää turvallisesta deittailusta.

4. Kuvat kohdilleen

  • Usein vanhemmilta nettideittailijoilta puuttuu profiilikuva ja kuva-albumin täyte teknisen osaamattomuuden vuoksi. Me emme E-kontakti.fissä anna tämän olla mikään este, vaan voit lähettää meille kuvasi vaikka ihan perinteisesti postilla E-kontakti.fin Tietoa-sivulla olevaan osoitteeseen.
  • Jos sinulla on ongelmia sijoittaa esimerkiksi kännykkäkameralla otettuja tai tietokoneellasi olevia kuvia kohdilleen, voit lähettää ne meille myös sähköpostilla osoitteeseen info@e-kontakti.fi, niin me laittelemme kuvat paikoilleen.

Pohdituttaako joku asia nettideittailussa? Voit kysyä meiltä apua vaikka jättämällä kommentin tämän kirjoituksen alla olevaan kommenttilaatikkoon tai lähettää postia asiakaspalveluumme info@e-kontakti.fi milloin vain, niin pyrimme auttamaan parhaamme mukaan.

Syysterveisin,
Heli E-kontakti.fistä

(Visited 11 394 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*

1 kommenttia:

  1. miksi taasem leiukit