Treffiprofiili tehokkaammaksi näillä vinkeillä

Hyvä treffiprofiili tehostaa seuranhakua huomattavasti.

Hyvä treffiprofiili tehostaa seuranhakua huomattavasti. Kokeile näitä vinkkejä, voit muuttaa kaikkia asetuksia myös profiilin tekemisen jälkeen!

Jos oma treffiprofiili on ollut jo pidemmän aikaa samanlainen eikä tuloksia ole tullut, pienikin freesaus ja kuvien vaihto voi tehdä terää.

Kuvat kohdilleen

Kuvan avulla ihminen saa jopa 15 kertaa enemmän viestejä kuin kuvaton treffiprofiili: jotkut jopa hakevat nettitreffisivustolla vain kuvallisia profiileita. Jos et halua millään laittaa kuvaa profiilisi, kannattaa se pistää ”lukkojen taakse” salaiseen kuva-albumiisi, jonka avaimen voit antaa ja toki myös ottaa pois vain ihmisiltä, joilta haluat.

Hyvästä profiilikuvasta kirjoitamme jutussa: 10 vinkkiä profiilikuvaan

Ihmiset muutoinkin tykkäävät katsella kuvia. Ilman lisämaksua voi liittää albumiisi 30 kuvaa ja niillä voit esitellä itseäsi ja elämääsi eri tavalla kuin tekstissä.

Kuva-albumin asetuksiin pääset täältä.

Profiiliteksti

Onhan sinulla tekstiä molemmissa kohdissa, sekä ”Minusta” että ”Etsin”? Jaottele tekstit juuri näin: avaa omaa persoonallisuuttasi Minusta-kohdassa ja kerro Etsin-kohdassa mitä toivot tulevalta kumppaniltasi.

Olethan myös oikolukenut tekstisi? Jos tekstiä on vaikeaa lukea siinä olevien kirjoitusvirheiden tai välimerkkien puuttumisen vuoksi, voi joku potentiaalisesti sinusta kiinnostunut ihminen jättää leikin kesken. Ole siis huolellinen!

Anna persoonallisuutesi näkyä tekstissäsi, mutta muista että hirvittävän intiimit yksityiskohdat ja huumoripitoiset tekstit saattavat myös karkottaa potentiaalisia kumppaneita.

Muokkaa profiiliasi täällä.

Profiilin tiedot

Olethan täyttänyt kaikki tiedot profiiliisi, harrastukset ja kiinnostuksen kohteet? Ovathan ne ajan tasalla ja oikeita? Jos listoista ei löydy yhtään omaa harrastustasi tai kiinnostavaa asiaa, avaa näitä asioista profiilitekstissäsi.

Muista tarkkaan myös merkitä, mitä olet sivustolta hakemassa: matkakumppania, tosirakkautta, ystävää vai avioliittoon johtavaa suhdetta. Profiilissa myös määritellään, minkä ikäistä ihmistä olet etsimässä sivustolta. Muista, että mitä pienemmän ikähaarukan merkitset, sitä huonommat mahdollisuudet sinulla on kumppanin löytämiseen. Monet ihmiset ottavat ikämäärittelyt hieman liiankin vakavasti.

Ikähaarukka vaikuttaa myös siihen, mitä profiileja näet etusivulla, uusissa jäsenissä ja Sinulle sopiva -ehdotuksissa. Laita siis molempiin päihin rutkasti väljyyttä jotta mahdollisuutesi sen oikean löytämiseen kasvavat.

Profiilisi perustietoja ja ennakkovalinta-kohtia pääset muokkaamaan Muokkaa profiiliasi -sivuilla.

Onhan myös nimimerkkisi mukava ja sinulle istuva, turvallisuutta herättävä? Jos olet valinnut itsellesi huonon nimimerkin, me E-kontakti.fin asiakaspalvelussa voimme vaihtaa sen. Ota yhteyttä info@e-kontakti.fi ja ehdota itsellesi uutta nimimerkkiä vanhan tilalle.

Vietä aikaa sivustolla

Yhdysvaltalaisessa tutkimuksessa on laskettu, että minimiaika jossa kumppanin löytää nettitreffisivustolla, on 7 tuntia. Tämä pitää sisällään niin potentiaalisten kumppaneiden hakemisen, viesteihin vastaamisen ja lukemisen ja oman profiilin parannustyöt.

Kun olet online, on ihmisten mukavampaa olla sinuun yhteydessä. Laita siis sivuun päivittäin ainakin vartti jonka olet online-tilassa sivustolla, vieraile profiileissa, tee erilaisia hakuja ja käytä erityisesti tarkennettua hakua, jolla voit etsiä kumppania vaikkapa harrastuksen perusteella!

Eniten E-kontakti.fissä on vierailijoita klo 20–22, ehkä silloin sinäkin haluaisit varttisi sivuillamme viettää?

Useimmat jäsenemme käyvät sivuilla toki useamman kerran päivässä, kätevä mobiilisivustomme sekä iPhone-sovelluksemme mahdollistavat deittailun tietenkin myös missä ja milloin vain!

Istutko ja odotatko, vai toimitko?

Älä jää tuleen makaamaan, vaan kun kerran olet nettideittisivustolle tullut, vaan ota siitä kaikki irti! E-kontakti.fissä voi lähettää perinteisten viestien lisäksi myös flirtti- ja ensimmäinen askel -viestejä, plusjäsenenä pääset lähettämään Match-hakukoneen kautta viestejä kaikille ja käy ihmeessä katsomassa myös joka päivä Sinulle sopiva -koneen ehdotukset (löytyy navipalkista oikealta ylhäältä).

Plusjäsenenä saat myös parrasvaloviestejä, joita voit käyttää saadaksesi enemmän huomiota ja voit lähettää ajankohtaisia terveisiä muille jäsenille! Parrasvaloviestejä voi ostaa myös erikseen ilman pluspakettia.

Tuleeko sinulle mieleen muita tämäntyylisiä profiilinmuokkaukseen liittyviä keinoja joiden avulla nettideittisivustolla tapaisi helpommin mieluisia ihmisiä?

Nettideittailuterveisin,

E-kontakti.fin Heli

(Visited 3 673 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*

1 kommenttia:

  1. Päivitysilmoitus: Pahimmat virheet nettideittailussa, vältä näitä! | E-kontakti.fi Blogi