E-kontakti kokemuksia: Ihmeellinen kohtalo yhdisti

Eijan ja Jaakon suhde on mielenkiintoinen: molemmat uskovat, että kohtalo puuttui peliin rakkaustarinassa.

Eijan ja Jaakon suhteen aloitus oli hupaisa: molemmat myös uskovat, että kohtalo puuttui peliin rakkaustarinassa.

Eijan ja Jaakon suhde on mielenkiintoinen: molemmat uskovat, että kohtalo puuttui peliin rakkaustarinassa.

Eija kertoo parin kohtaamisesta nettideitissä E-kontakti-sivustolla:

”Jaakko otti yhteyttä ja lähetti flirttejä useasti. En kuitenkaan kiinnostunut, koska Jaakon profiili ei vastannut ollenkaan hakemaani.

Jaakko otti kuitenkin sitkeästi yhteyttä ja pyysi vastaamaan. Pyysin kuvan ja kuvasta näin että siellähän on oikein miellyttävän näköinen mies. Tulin siis toisiin ajatuksiin, kun Jaakko soitti ja kysyi voisimmeko kahvitella ja jutella.

Vielä samana iltana Jaakko saapui luokseni. Kun Jaakko nousi pihassani autosta, mietin missä olin hänet nähnyt aiemmin. Hymy ja kiltit silmät olivat jääneet jostain mieleeni. Keitin kahvit ja menimme mökkirantaani tarjottimen kanssa ja aloimme jutella.

Olin käynyt lavatansseissa alkukesästä Kesäillan valssi -ohjelman nauhoituksessa. Siellä juttelin ihanan miehen kanssa ja olin ihan myyty. Kävi kuitenkin ilmi että tämän miehen naisystävä oli mennyt naistenhuoneessa käymään ja tämä mies jäi juttelemaan kanssani siksi aikaa. Nainen tuli vihaisena hakemaan tämän miehen siitä luotani. Mies katsoi peräänsä noilla kiltillä silmillään ja minä katsoin surullisena, kun hän lähti mielestäni ihan vikasuuntaan.

”Ihmeellinen kohtalo”

Siinä jutellessamme kävi ilmi, että tämä on sama mies johon rakastuin siellä lavalla. Kumpikin oltiin tahoillamme mietitty, miten saisimme toisiimme yhteyden. IHMEELLINEN KOHTALO! E-kontakti johdatti meidät yhteen. Rakastuimme sillä silmäyksellä ja siitä lähtien olemme olleet erottamattomat ja aivan varmoja että meidät on tarkoitettu toisillemme.

Olen myymässä omaa taloani ja muuttamassa Jaakon luo asumaan. Sitoutuminen toisiimme on ehdoton asia. Häistäkin on puhuttu. Olemme jo sen ikäisiä, että meillä on kummallakin aikuiset lapset ja haaveilemme lastenlapsista joita saamme yhdessä hoitaa.

Suunnittelemme eläkepäiviä yhdessä. Matkustamista ja luonnossa liikkumista ja tietysti välillä mukavia tanssi-iltoja ja ensi kesänä yhdessä sinne lavalle missä katseet ensimmäisen kerran kohtasivat. Kiitos E-kontakti! Ilman E-kontaktia emme olisi ehkä koskaan tavanneet.”
Lue lisää E-kontakti kokemuksia.

Oletko sinä tavannut elämäsi rakkauden sivustomme kautta? Kerro tarinasi meille, maksamme julkaistuista jutuista palkkion. 

(Visited 4 871 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*

3 kommenttia:

  1. Kiva ois jos noi tarinat ois totta, mut ku ne ei oo. Liekö noita ihmisii olemassakaan.

    1. Hei Inkeri. Kyllä nämä tarinat ovat ihan totisinta totta ja juurikin täällä E-kontaktissa syntyneitä rakkaustarinoita. Jokaiselta E-kontaktilaiselta kysytään poistumisen yhteydessä, että miksi haluaa poistaa itsensä palvelusta. Jos vastaus on se, että löysi kumppanin E-kontaktista, niin kysymme sen jälkeen halukkuutta jakaa heidän tarinansa meille muille E-kontaktilaisille. Tämän jälkeen pari vastaa muutamiin kysymyksiin, jonka jälkeen toimittajamme ottaa heihin yhteyttä ja kirjoittaa rakkaustarinan julkaistavaan muotoon. Ihmiset, rakkaudet ja E-kontakti, kaikki aitoja ja aitojen ihmisten asialla <3

  2. He näyttävät siltä, että kuuluvat yhteen, ovat niin saman näköisiä. Onnea vaan ! Kyllä kai menestyneet ja varakkaat ihmiset löytävät seuraa ja jos vielä ovat noin fiksun näköisiä ulkonäöltään. Pienituloiselle ja rupsahtaneelle se on vaikeampaa.