Koska on oikea hetki nostaa lapsi-kortti esille nettideitissä?

perhe pieni

Lapsiasioista kyseleminen saattaa ahdistaa: ole siis hienotunteinen kun nostat asian esille.

Monille kolmenkympin hujakoilla oleville ihmisille perheenperustaminen on ajankohtaista. Se on myös asia, joka saattaa pelästyttää monia mahdollisia treffikumppaneita nettideitissä.

Olet varmasti tosielämässäkin törmännyt yli-innokkaisiin ihmisiin, jotka heti ensi tapaamisen jälkeen olettavat suhteesta liikoja. Sama pätee myös nettideittailussa, mutta koska tästä deittimaailmasta puuttuu se henkilökohtainen kosketus ennen kuin tapaatte tosielämässä, omasta mielestäni myös kepeät ja huumoripitoiset heitot perheen perustamisesta saattavat nettideitissä vaikuttaa epätoivoisilta ja painostavilta.

Jätä mahdollisten perheasioiden puiminen siis siihen kun tapaatte tosielämässä jo kenties toista tai kolmatta kertaa; silloin on se oikea hetki alkaa kysellä toiselta, josko mielipiteenne tästä asiasta ovat yhteneväiset.

Aivan eri asia on kuitenkin se, jos sinulla on jo lapsia ja elät heidän kanssaan yhteistaloudessa. Tässä tapauksessa mielestäni asia tulee kertoa ehdottomasti jo esittelyssä vaikka lapset eivät asuisikaan luonasi vakituisesti.

Laajempi valinta mahdollista

On paljon ihmisiä, jotka ovat niin kutsutusti vapaaehtoisesti lapsettomia, eli eivät halua lapsia. E-kontakti.fissä on myös paljon vanhempaa väkeä, joille lapsiasia ei ole enää ajankohtainen.

Olemme siksikin lisänneet profiilin muokkaukseen enemmän vaihtoehtoja, joissa pystyt kertomaan lapsiasioista tarkemmin. Aiemmin kysyttiin vain, että onko sinulla lapsia ja vastaukset olivat Kyllä ja Ei.

Nyt vaihtoehdot ovat seuraavat:

Minulla on lapsia
Kyllä
Ei

Haluan lisää lapsia
Kyllä
Ei
Ehkä
Ei ajankohtainen asia omalta kannaltani

Mitä mieltä sinä olet: missä vaiheessa perheasioista on syytä alkaa keskustella nettideittipalvelussa tapaamasi ihmisen kanssa?

Terveisin Heli E-kontakti.fistä

(Visited 1 557 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*