Erikoisia nettitreffisivustoja: Nettitreffit naamanmuodon perusteella!

Yhdysvaltalainen FaceMatch-sivusto yhdistää ihmisiä, joiden kasvot ovat saman muotoisia keskenään.

Yhdysvaltalainen FaceMatch-sivusto yhdistää ihmisiä, joiden kasvot ovat saman muotoisia keskenään.

Netti on mullistanut koko deittailun maailman: jo joka kolmas suhde Yhdysvalloissa syntyy nettipalvelun avustamana. Ihan niissä luvuissa ei Suomessa olla, mutta  nettitreffit ovat yleistymässä meilläkin. Vuonna 2012 tehdyn suomalaisen tutkimuksen mukaan 22 % suomalaisista on tutustunut joskus johonkin nettideittisivustoon tai tehnyt sellaiseen profiilin.

Erilaisia nieche-deittailusivustoja pienelle kohderyhmälle pulmahtelee joka päivä markkinoille maailmassa ja nettitreffit voi nykyään sopia mitä erikoisimmilla tavoilla.

Innovatiivisuus kukoistaa erityisesti Japanissa, Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa sivustojen erikoisalueiden suhteen. Esimerkiksi jos oma ulkonäkösi miellyttää sinua, kannattaa silloin seuraa etsiä sivustolta, joka hakee sinulle kumppanin omien kasvonpiirteidesi perusteella.

Yhdysvalloissa on mahdollista myös deittailla vain ihmisiä, jotka jakavat kanssasi intohimon viinejä kohtaan ja Isossa-Britaniassa ihmiset voivat sopia nettitreffit nyt myös kirjamaun perusteella. Myös jääkaapin sisällön perusteella voi sen oikean löytää, tyyliin: ”minulla on pekonia ja kananmunia, onko sinulla kermaa ja pastaa: tehdään yhdessä carbonaraa”.

On olemassa myös seuranhakusivustoja, jotka on tarkoitettu ihmisille joilla on tarttuvia tauteja: hepatiitti C:tä sairastava löytää siis vaikkapa kumppanin toisesta samaa tautia sairastavasta.

Etenkin Aasiassa ja Yhdysvalloissakin joissain uskonnollisissa piireissä suosittuja sivustoja ovat myös ne, joissa äiti etsii lapselleen sen oikean kumppanin! Tanskassa taas on lanseerattu palvelu babyklar.nu, joka on tarkoitettu valmiina lapsentekopuuhiin ja perheenperustamiseen oleville ihmisille.

Menneisyys tietoon ennen ensimmäisiä treffejä

Ihmiset ovat nykyään myös tarkempia kuin koskaan: toisesta halutaan ennen ensitapaamista selvittää kaikki mahdollinen. Yhdysvaltalaisen tutkimuksen mukaan kolme neljästä googlettaa treffikumppanin ennen tapaamista. Apua tuo myös muun muassa sivustot, jotka tarkistavat kaikkien jäsenten taloudellisen tilanteen ennen kuin he pääsevät sivustolle.

Islannissa on mahdollista selvittää, että kuinka läheistä sukua olet toisen sivuston jäsenen kanssa, jota olet kenties lähdössä treffaamaan: kaikki islantilaiset kun ovat toisilleen serkkuja jossain polvessa.

Deittailu on myös toki hyvin mobiilia puuhaa: puhelimeen on mahdollista ladata sovellus lähes kaikista nettideittisaiteista (E-kontakti.fi löytyy mobiilisti osoitteessa m.e-kontakti.fi) tai vaikkapa erikoissovellus, joka auttamaan sinua keksimään hyviä iskurepliikkejä.

Yksi suosituimmista sovelluksista on Bad Date Rescue -app, jonka voi ohjelmoida soittamaan sinulle tiettyyn aikaan kesken tapaamisen esimerkiksi puhelinnumerosta, jossa lukee ”Äiti”. Nauhoite alkaa pyöriä, ja kuulostaa aivan siltä kuin ”jotakin pahaa on juuri tapahtunut”.

Kuulostaako joku ylläkuvatuista kivalta nettideittisivustolta? Minkälaista treffailuun netissä keskittyvää saittia sinä kaipaisit vielä Suomen markkinoille?

Ystävällisin terveisin,
Heli Ruotsalainen
E-kontakti.fin tuotepäällikkö

(Visited 1 029 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*