Suomen seksikkäin murre? Näin sinkut vastasivat!

E-kontakti.fin jäsenet äänestivät, mikä murre kuulostaa heistä kaikkein seksikkäimmältä.

E-kontakti.fin jäsenet äänestivät, mikä murre kuulostaa heistä kaikkein seksikkäimmältä.

Suomalaiset sinkut valitsevat itselleen innokkaasti puolisoa netissä pohjautuen kuvaan ja profiilin tietoihin, mutta parinvalinnassa myös kumppanin puhumalla murteella on merkitystä.

Nettideittipalvelu E-kontakti.fi kysyi asiakkailtaan, mikä on Suomen sinkut pitävät vetoavimpana eli seksikkäimpänä murre. Voittajaksi nousi yllättäjä: Savon murre.

Näin sinkut vastasivat

  • 1. Savon murre 20 %
  • 2. Pohjanmaan murre 19 %
  • 3. Lapin murre 15 %
  • 4. Tampereen murre 14 %
  • 5. Stadin slangi 13 %
  • 6. Turun murre 11 %
  • 7. Kaakkoismurre 8 %

– E-kontakti.fin kyselyyn vastanneet tulevat tasaisesti ympäri Suomea. Savolaiset sinkut ovat itse asiassa hieman aliedustettuna väestömääräänsä nähden E-kontakti.fissä, joten kyse ei ole nyt itäsuomalaisten ”kotiinpäinvedosta”, E-kontakti.fin tuotepäällikkö Heli Ruotsalainen kertoo.

– Savolaisiinhan yleensä liitetään määritteenä huumorintajuisuus ja se on yksi yleisimmistä asioista joita myös sinkut nettideittailessa kumppanilta toivovat. Lieneekö tämä vaikuttanut tähän ”viäräleukojen” voittoon, Ruotsalainen uumoilee.

Savolaisia nettideittailijoita on noin 7 % palvelun käyttäjistä. Suurimmat nettideittailijoiden keskittymät ovat Uudellamaalla (32 %), Pohjanmaalla (11 %) ja Pirkanmaalla (9,4 %).

E-kontakti.fi tutki myös hiljattain, mitkä ovat tärkeimpiä asioita joihin nettideittailija kiinnittää huomiota toisen jäsenen profiilissa. Ykköseksi nousi profiilikuva, toiseksi ikä ja kolmanneksi profiiliteksti.

– Paikkakunnan tarkistaa ensimmäisenä vain joka kymmenes nettideittailija ja hyvä niin. Jos se oikea löytyy, ei välimatka silloin saisi olla esteenä onnelle, Ruotsalainen kommentoi.

Tutkimus tehtiin loppuvuodesta 2013 sähköpostikyselynä E-kontakti.fin jäsenille.

(Visited 2 546 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*

1 kommenttia:

  1. TÄÄ ON HIENO VESISTÖ KAUPUNGI JA TUNNETTU OOPPERA SAVONLINNA KAUPUNGINA,,