Nopeasti nettideitti: näin saat tuloksia!

Se oikea voi löytyä nopeastikin, kun vain hallitset nettideittailun parhaat vinkit.

Se oikea voi löytyä nopeastikin, kun vain hallitset nettideittailun parhaat vinkit.

Tuntuuko siltä, että se suhde täytyy saada aikaa nyt ja heti? Nettideitti voi tuoda seuraa nopeastikin. Näillä helpoilla kikoilla voit parantaa mahdollisuuksiasi!

Selvitimme jo aiemmin, mitkä asiat nettideittiprofiilissa ovat ne kaikkein tärkeimmät. Tässä lisää neuvoja siihen, kuinka nettideitti löytyy deittipalstalta nopsemmin.

Profiilikuva on ykkösasia
Lisää profiilikuva ja saamiesi viestien sekä vastausten määrä kasvaa. Profiilikuva on tärkein asia, jota katsotaan nettideittipalvelussa.

Lisää tietenkin mahdollisimman edustava ja hyvä kuva, ohjeita löydät: 10 vinkkiä profiilikuvaan

Albumi kiinnostaa
Ihmiset kiinnittävät enemmän huomiota profiileihin, joissa on kuva-albumi. Lataa vähintään kuva tai kaksi. E-kontakti.fissä albumi voi olla joko avoin tai lukittu. Lukitun albumin avaimia voit antaa, ja ottaa pois, muilta jäseniltä niin halutessasi.

Tarkista viestit joka päivä ja viestittele uusille
Ihastuminen on siitä ihana asia, että se saa pään pyörälle alta aikayksikön. Jos perhosia liitelee vatsassa jonkun juuri tapaamasi henkilön vuoksi, muista kuitenkin noudattaa vanhaa sanontaa: älä laita kaikkia muniasi samaan koriin.

Ole joka päivä yhteydessä ainakin muutamaan uuteen jäseneen niiden lisäksi joille kirjoittelet jo. E-kontakti.fissä näet uudet jäsenet kätevästi etusivulla sekä erikseen Uusia jäseniä -feedissä.

Sitten kun joku suhteista näyttää menevän pidemmälle esimerkiksi jo muutamien tosielämän tapaamisten jälkeen, on tietenkin kohteliasta lopettaa tällainen toiminta.

Päivitä profiilisi
Onko profiilissasi kaikki kohdat täytetty? Jos olet käyttänyt aiemmin samaa profiilia, huomaa että olemme lisänneet muun muassa lisää vaihtoehtoja koulutustaustaan sekä lapsi-kysymykseen.

Lue profiilitekstisi uusin silmin. Onko se selkeä, hauska, kuvastaako se tarpeeksi persoonallisuuttasi? Onko siinä kirjoitusvirheitä, kannattaisiko lisätä muutama kappalejako jotta se olisi helpompaa lukea?

Lähesty harkituilla viesteillä.
”Hei, mitä kuuluu?” voi olla viesti joka toimii jollekin, mutta ei ehkä useimmille. Mieti tarkkaan, miten teet vaikutuksen jäseneen, josta olet kiinnostunut. Ohjeita lisää: Kirjoita hyvä ensimmäinen viesti nettideittipalvelussa: 5 vinkkiä

Varaa aikaa ja hyödynnä mobiilia
Raivaa aikaa deittailulle: hyvien viestien kirjoittaminen vie aikaa.

Keskimäärin on laskettu, että yhden deitin aikaansaaminen vie aikaa 7 tuntia nettideittisivustolla. Ota siis käyttöön myös E-kontakti.fin mobiilisivusto kännykässäsi osoitteessa m.e-kontakti.fi

Ole esillä
Pidä itseäsi esillä. Muokkaa profiilitekstiäsi, vaihda kuviasi, lisää kuvia albumiin. Vielä enemmän huomiota saat Pluspaketin hankkimalla ja käyttämällä siellä Match-hakukonetta sekä Parrasvalomerkintöjä, joilla voit kertoa itsestäsi ja persoonastasi kaikille sinun ikäistäsi ihmistä etsiville.

Tuleeko sinulle mieleen vinkkejä, joiden avulla kumppani löytyi nopeammin nettideittisivustolta? Kommentoi alle!

Ystävällisin terveisin,
Heli E-kontakti.fistä

PS. Vastaathan sivuston oikeassa kuilussa olevaan kyselyyn, kiitos!

(Visited 1 318 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*