Kokemuksia E-kontakti.fistä: Näin löysin rakkauden

E-kontakti.fissä tavanneiden tositarinoita

E-kontakti.fi yhdistää satoja pareja päivittäin. Nämä ovat heidän lyhyitä tarinoitaan.

E-kontakti.fissä keräämme paljon palautetta asiakkailtamme. Saamme paljon palautetta asiakaspalveluumme, saan sitä myös henkilökohtaisesti ja yksi palautekanava on siinä vaiheessa kun ihminen poistaa profiilinsa E-kontakti.fistä. Syitä on monia, iloisimpana tietenkin se, että sielunkumppani on löytynyt palvelumme avulla. Tässä siis niitä ihanimpia käyttäjien kokemuksia E-kontakti.fistä!

Vaikka oma työni on mahtavaa muutoinkin, on sen ehdoton kohokohta se kun pääsen palautejärjestelmäämme lukemaan näitä viestejä.

Nyt voin paljastaa teille, miten eri käyttäjät ovat vuoden 2013 aikana kommentoineet meille sen oikean löytämistään E-kontakti.fistä. Varoituksen sanana, että herkemmillä saattaa nousta kyyneleet silmäkulmaan.

Sielunkumppani löytyi ensimmäisen viikon aikana ja suhde lämpenee ja syvenee joka päivä. Harmittelemme vain sitä, että emme tavanneet 45 vuotta aikaisemmin. Hyvä näinkin. Kiitos E-kontaktille ja onnea muillekin jäsenille etsinnässä

Olin päättänyt tavata 5 miestä ja sitten lopettaa. No, deitti numero 5 olikin elämäni mies

Nyt löytyi elämäni nainen jonka kanssa mennään naimisiin! Tiedän sen vaikka vasta tavattiin! Sen verran on jo elämänkokemusta syntynyt että tietää kun se oikea tupsahtaa eteen. Kiitos avusta!

Elämä on ihanaa kun sen oikein oivaltaa. Kiitos ja kumarrus koko E-kontaktin henkilökunnalle.

Olin E-kontaktissa vasta kolmatta päivää kun tapasin tulevan kumppanini, ensin kirjoittelimme viestejä ja sitten tapasimme. Olemme seurustelleet nyt tiiviisti siitä lähtien ja uskon että olen löytänyt elämäni miehen!

Toivon, että olen löytänyt täältä vuosisadan rakkaustarinan 🙂

Kiitos, olen löytänyt ihanan ihmisen täältä e-kontaktista. Kaikkea hyvää teille jokaiselle.

Kiitän teitä, E-kontakti, ihan sydämestä! Tiedän, että me olemme tulossa hyvin onnellisiksi.

Tosi hyvä. Kannatti.

Tuli puun takaa, mutta löysin mukavan kaverin täältä.

E-kontakti tuotti tulosta ja olen onnellinen.

Tapasimme sivuillanne, menimme naimisiin, olimme tosi onnellisia. Kolmevuotishääpäivämme oli kahden päivän takana kun tuoni kutsui puolisoni pois. Näinkin voi onnellinen liitto päättyä aivan odottamatta. Ilman E-kontaktia emme olisi koskaan tavanneet.

Löysin armaani 🙂 Kiitos e-kontaktille ! kyllä se kesti pitkään mutta hyvää kannatti odottaa.

Todella löysin itselleni uuden elämänkumppanin. Vietämme juuri nyt yhteistä joulua kodissani. Tulevaisuuden suunnitelmissa muuttaa yhteen, jakaa elämä ja pysyä yhdessä kuolemaan saakka. En ikinä olisi uskonut saavani tällaista lahjaa, vähiten tämän E-kontaktin kautta. Kiitän E-kontaktia suurenmoisesta palvelusta.

Löysin E-kontaktin avulla seurustelukumppanin. Kiitos kaikille jotka ottivat tämän tavan kautta yhteyttä.

Kiitos palvelustanne, elämäni rakkaus löytyi!

Löysin elämäni naisen <3

Löysin täältä elämäni rakkauden.

Ei tarvitse enää etsiä, kun löydettiin toisemme.

Löytyi rakas tästä läheltä sivuston kautta. Kiitos!

Viimeisenä jäsenyyspäivänä tuli elämääni se oikea… Kiitos!

E-kontakti.fi on ollut mielenkiintoinen kokemus kerta kaikkiaan! Toimivan systeemin olette luoneet

Olin E-kontakti.fissä kolme päivää kun tapasin kumppanin. Kirjoittelimme viestejä ja tapasimme. Olemme seurustelleet tiiviisti siitä lähtien, olen löytänyt elämäni miehen!

Olen löytänyt hänet, jota olen etsinyt. Ilman teitä emme olisi kohdanneet.

Monen vuoden hakemisen jälkeen löysin täältä sen mitä olin hakemassa!

Kiitos kovasti, teidän kautta löytyi se ihan oma prinssi <3

Löysin oman rakkaan ja sielunkumppanin sivustolta. Ei voi kun ihmetellä, kuinka kanssakäyminen alkoi heti tuntumaan niin luonnolliselta. Niinpä muutimmekin melko pian yhteen ja viikko sitten menimme kihloihin.

Niinhän siinä kävi, että rakkaus täältä löytyi! Hyvin pessimistesesti lähdin, mutta tässä sitä ollaan onnellisena ja kiitollisena. Kaikki on mahdollista!

Löysin kumppanin sivustolta: nyt olemme kihloissa ja suunnittelemme yhteistä elämää, kiitos teille!

Löysin täältä kaverin ja katellaan eteenpäin yhdessä

Olin tyytyväinen sivuihin. Kävin neljät treffit, viimeiset johtivat seurusteluun.

Löysin elämäni naisen ja olen siitä todella kiitollinen. Kiitos teille, E-kontakti.fi!

Muita tarinoita voit lukea etusivultamme www.e-kontakti.fi, sieltä löytyy tositarinoita sivustollamme tavanneista ihmisistä.

Rauhallisia pyhiä ja railakasta uutta vuotta!

Terveisin Heli E-kontakti.fistä

(Visited 1 322 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*

4 kommenttia:

  1. montakin sopivaa olisi löytynyt,mutta kun en ole maksava jäsen ja yksikään vastaajista ei näköjään osaa vastata suoraan,vaan välittäjän kautta,jolloin minulta pyydetään rahaa,että saan nähdä viestin,jonka pitäisi tulla automaattisesti sähköpostiini,niin operaattori saa molemmilta maksun,vaikka vastaaja jo maksaa palvelusta. olen tässä odottanut vastauksia vasta kolme vuotta,tuloksetta. että,ei oikein toimi e-kontaktit palvelu

  2. Hei. E-kontakti.fin jäsenenä voi olla ilmaiseksi, mutta viestien lukeminen tai niihin vastaaminen on maksullinen toiminto.

    Onko sinulla siis ongelmia E-kontakti.fin mobiisivuston tai iPhone-sovelluksen kanssa? Ole yhteydessä info@e-kontakti.fi ja kerro ongemastasi hieman enemmän (mikä käyttöjärjestelmä, käyttäjänimesi) niin autamme sinua pian!

    t: Heli E-kontakti.fistä

  3. Minäkin löysin mieheni E-Kontaktin kautta. Aloimme kirjoitella joulukuussa 2010, sitten pian näimme ja siitä yhteinen elämä alkoi. Muutimme yhteen ja rakensimme oman talon, viikon päästä juhlitaan häitämme. Ilman E-kontaktia emme olisi tavanneet.

    1. Oi, onnea onnea onnea! Aivan ihana juttu, kiva että olemme voineet olla avuksi!