Mikä on oikea aika aloittaa seuranhaku eron jälkeen?

Monet näkevät, että eron jälkeen pitäisi pitää jopa vuoden "suruaika" ennen uuden suhteen hankkimista.

Liki kolmannes vastaajista näkee, että eron jälkeen on pidettävä jopa vuoden tauko deittailusta.

Kun E-kontakti.fin deittailijoiden keski-ikä on 38 vuotta, se tarkoittaa että moni tulee etsimään sitä oikeaa eron jälkeen. Mutta kuinka kauan eron jälkeen tulisi odottaa ennen kuin seuranhaku on sopivaa aloittaa?

Ylivoimaisesti suurin osa E-kontakti.fin blogin vastaajista oli sitä mieltä että edellisen suhteen loppumisen jälkeen on syytä pitää jonkinlainen tauko. Monet ovat kuitenkin vielä tätäkin konservatiivisempia ja pitivät jopa vuoden taukoa soveliaana! Viidennes pohti että heti eron jälkeen voi aloittaa sen oikean haun.

Kuinka pitkän ajan kuluttua on oikea aika aloittaa uudelleen seuranhaku:

  • Yli vuoden sinkkukauden jälkeen 29 %
  • Muutaman kuukauden jälkeen 23 %
  • Heti kun on vapailla markkinoilla 20 %
  • Yli puolen vuoden jälkeen 14 %
  • Kuukauden jälkeen 14 %

Erosta toipuminen on täysin yksilöllistä ja on verrannollinen toki myös suhteen pituuteen. Monet pitävät heti eron jälkeen aloitettua suhdetta ”laastarin”a ja tuhoon tuomittuna. Mitä mieltä sinä olet eli kuinka pitkään sinkkuna olisi hyvä viihtyä ennen kun ottaa ”uutta putkeen”? 

Ystävällisin terveisin,

Heli E-kontakti.fistä

PS. Vastaathan uuteen kyselyymme sivuston oikeassa laidassa.

(Visited 3 435 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*

2 kommenttia:

  1. Minun näkemykseni on hyvin yhtenevä tähän,että heti pyrkiä uuteen suhteeseen on tuhoon tuomittu,koska se entinen vaimo tai pitkäaikainen ystävä olkoon se nyt mies tai nainen on vielä mielessä ja sydämessä,silloin ei pysty toista ihmistä rakastamaan ja tuntemaan rakkautta , vaan se on lohdun hakemista ja lohdun antamista ja sillä ei ole mitään tekemistä uuden parisuhteen rakentamiselle ja rakkaudelle ja se vie kyllä sen vuoden ja mieluimmin jopa kolmekin vuotta, että pääsee yli entisetä suhteestaan niin,että se ei kummittele ja sotke alkavaa suhdetta.Menneestä pitää olla irti täysin…Tämä prosessi on hyvin yksilöllinen ja vaatii varmasti aikaa enempi,kuin 3 kk ja pikalähtö uuteen suhteeseen on todella harkittava tarkkaan,että ei tule tuotettua toisilleen pettymystä ja tunnevammaa ; uutta heti perään erron jälkeen .Se on silloin peli pelattu ja luottamus parisuhteeseen menetetty pitemmäksikin aikaa.

    1. Olet aivan oikeassa Erkki. Lohtusuhteen hakeminen ei ole reilua toiselle osapuolelle ollenkaan. Yksilöllinen on toki tuo aik, jonka jälkeen ihminen on valmis uuteen vakavaan suhteeseen, mutta harvoin se on kolme kuukautta, tai kolme viikkoa… T: Heli E-kontakti.fistä