E-kontakti kokemuksia: Rakkaus kesti muuton maailman ääriin

Jenni löysi rakkaan E-kontaktista. Parin rakkaus syveni niin että he muuttivat yhdessä Thaimaahan vain lyhyen tuntemisen jälkeen.

Jenni löysi rakkaan E-kontaktista. Parin rakkaus syveni niin että he muuttivat yhdessä Thaimaahan vain lyhyen tuntemisen jälkeen.

Vain rakkaus on tärkeää. Tämä on todettava kun lukee Jennin hurmaavaa tarina kokemuksistaan E-kontakti.fissä, nimittäin edes muutto toiselle puolelle maailmaa ei paria erottanut.

Jenni kirjoittaa:

”Mies laittoi minulle E-kontakti.fissä ensimmäisenä flirtin, johon vastasin flirtillä. Mitään enempää ei kuitenkaan heti kuulunut, joten päätin laittaa hänelle viestiä ja tietenkin pyysin avainta kuva-albumiin. Siitä alkoi sitten viestien vaihto.

Muutaman päivän ajan vaihdoimme viestejä, josta sitten pikaisesti siirryimme chattailemaan. Paljon kysymyksiä ja toiseen tutustumista. Viesteistä välittyi jo hyvin varhaisessa vaiheessa kaikki mitä uskalsin toivoa: hymy oli herkässä ja nauraakin sai!

Muutaman, tarkalleen ottaen kahden viikon kirjoittelun jälkeen hän ehdotti jo tapaamista. Hieman yllättyneenä päätin kuitenkin siirtää tapaamistamme viikolla eteenpäin.

Yllättäen sain kuitenkin pyynnön työhaastatteluun kaupunkiin, jossa hän asuu. Tässä vaiheessa kerroin hänelle, että työhaastattelu koski työtä Thaimaan auringossa ja tulisi kestämään vuoden. Ensikohtaaminen tapahtui Tampereen juna-asemalla, jonne hän saapui minua vastaan.

Ennen kuin edes kerkesin kunnolla astua edes ulos junasta, bongasin hänet ihmisten joukosta, osoitin sormella, kävelin kohti ja hyppäsin kaulaan. Kaikki tuntui niin luontevalta ja oikealta heti ensitapaamisella, että jaoimme jopa sellaisia yksityisasioita, joita ei heti ensitapaamiselle uskoisi kerrottavan.”

”Hän on täydellinen ja hän on minun!”

”Niin kliseeltä kuin se kuulostaakin, se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Ilma oli kehno, räntää satoi taivaan täydeltä, mutta ihanana herrasmiehenä hän saattoi minut haastatteluun ja tuli minua vastaan sieltä päästyäni.

Minulla oli hänelle kerrottavana niin ilo- kuin suru-uutinen. Sain työn ja lähden vuodeksi Thaimaahan. Hän tuntui hyvin ymmärtävän tarpeeni lähteä, mutta samalla oli siitä harmissaan. Sitten hän sanoi jotain mitä en uskonut kuulevani: jos olen sinua pystynyt odottamaan koko elämäni, pystyn odottamaan vielä vuoden lisää.

Ilta jatkui ja kun kello lähestyi yhdeksää ja minun oli tarkoitus lähteä junalla kohti Turkua takaisin kotiin. Juna-asemalle matkatessamme alkoi askel painaa ja tahti hidastua, emme tulisi kerkeämään asemalle ajoissa tätä tahtia mutta se ei tuntunut kumpaakaan haittaavan: miten olisi jos varaisimme hotellin ja menisimme sinne yöksi?

Tarkalleen ottaen en edes muista vastasinko tähän vai annoinko myöntävän vastauksen suutelemalla. Hän on täydellinen ja hän on minun! Tähän on kuitenkin sanottava, että käyttäydyimme sivistyneesti vaikka vaikeaa se oli 😀 Seuraavana aamuna pääsin lähtemään takaisin kotiin Turkuun, jonka jälkeen soittelimme ja kirjoittelimme tiivisti. Sovimme näkevämme uudestaan pian, jo heti seuraavalla viikolla jolloin hän tulisi luokseni ja jäisi yhdeksi, huom!, vain yhdeksi yöksi.”

Rakkaus tulee kun sitä vähiten odottaa!

”Yhteinen aikamme juoksi nopeasti. Päivät tuntuivat tunneilta ja tunnit minuuteilta. Ja yksi yö muuttui viikoksi. Tuntui aivan siltä kuin olisimme tunteneet aina. Hän on täydellinen ja odottaisi minua, mutta sitten kuulen jotain mitä en halunnut: älä lähde!

Jotta saisin surkean syyllisen olon harteiltani käänsin asian toisin päin: miksi et lähtisi kanssani? Hiljaisen hetken jälkeen kuulen taas jotain aivan uskomatonta: miksipä ei! Nyt hän siis lähtee kanssani toiselle puolelle maapalloa. Tunnen eläväni elokuvaa, unelmaa!

Kaikki tapahtui nopealla tahdilla, mutta mitä sitä odottelemaan jos toinen on se oikea. Kuitenkin vielä ennen Thaimaahan lähtöä suuntaamme ensimmäiselle yhteiselle reissulle pohjoiseen tapaamaan hänen ystäviään ja sukulaisiaan sekä mökkeilemään. Odotan innolla tulevaisuuttamme yhdessä. Mitä kaikkea voikaan vielä tapahtua!

Ihaninta tässä suhteessa on kaikki. Se luontevuus, tunteiden palo. En löydä sanoja kuvailemaan kuinka mahtavaa kaikki on ollut ja innolla odotan tulevaa.

Terveisinä muille ekontaktilaisille haluan sanoa: Se tulee kun sitä vähiten odottaa!”

Lue lisää tositarinoita E-kontakti.fissä tavanneista ihmisistä: E-kontakti kokemuksia.

Nettideitti löytyy helpoiten E-kontakti.fistä: kirjaudu sisään ja aloita rakkaustarinasi!

Oletko sinä tavannut elämäsi rakkauden sivustomme kautta? Kerro tarinasi meille, maksamme julkaistuista jutuista palkkion. 

(Visited 5 451 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*