E-kontakti kokemuksia: Rakkaus roihahti oikeastaan heti

Rakkaus syttyi ensikohtaamisella, kun nettideitissä tavanneet Heli ja Kai tapasivat.

Rakkaus syttyi ensikohtaamisella, kun nettideitissä tavanneet Heli ja Kai tapasivat.

Rakkaus syttyi roihuun ensitapaamisella, vaikka Heli ei ollut uskoa onneaan. Lue ihana tositarina Helin ja Kain kohtaamisesta E-kontakti.fi-deitissä.

Heli kertoo parin rakkaustarinan alusta näin:

”Lähetin flirtin Kaille ja Kai vastasi siihen heti. Heitin vitsinä, että toivottavasti en saanut samaa flirttiä paluupostissa takaisin… Siitä lähti meidän keskustelut, jotka olivat heti alusta lähtien niin ”vakavia”, että harvoin niillä aiheilla ketään ”isketään” 🙂

Rivien välistä oli helppo lukee, miten ihana, herkkä, sympaattinen herrasmies nimimerkin takana on.

Heitin kahvikutsun ilmoille jo kolmantena keskustelupäivänä ja onneksi pienen epäröinnin jälkeen Kai suostu ajamaan vajaat 100 kilometriä minun luo!

Väännettiin kättä siitä, pitääkö mulle tuoda tuliaisia… En olisi ollut muuta vailla kun Kain kahvikylään, mutta isäntäpä tuli komean ruusupuskan kanssa!

Juteltiin samoista ”vakavista” aiheista ku mitä oltiin E-kontaktin sivuilla juteltu. Jotenkin en millään tahtonut uskoa, että on oikeasti olemassa niin ihania miehiä kun Kai oli. Vaistosin kyllä heti, että Kai ihastui/rakastui minuun heti.

Minä yritin jarrutella vakavan suhteen aloittamista, mutta eihän siinä tunteilleen mitään voinut… Kyllä meillä rakkaus roihahti oikeastaan heti, koska ensimmäisistä treffeistä lähtien Kai ajoi joka viikko kerran yökylään Vaasaan ja viikonloput vietettiin Seinäjoella.

Vietettiin intensiivinen lomaviikko heinäkuussa asuntoautoillen ristiin rastiin Suomea. Siinä se suhde punnittiin; ei tullut riitaa ahtaissakaan tiloissa.

Kesken lomareissun Kai polvistu asuntoauton lattialle ja kysy, tulenko hänen vaimoksi! Eipä siinä ollut mitään miettimistä; vastasin KYLLÄ!”

Lue lisää E-kontakti kokemuksia.

Oletko sinä tavannut elämäsi rakkauden sivustomme kautta? Kerro tarinasi meille, maksamme julkaistuista jutuista palkkion. 

(Visited 5 408 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*