E-kontakti kokemuksia: Rakkaus vei lahden yli

Rakkaus vei Marittan mennessään asumaan Ruotsiin. Parin suhde alkoi netitreffipalvelu E-kontakti.fistä.

Rakkaus vei Marittan mennessään asumaan Ruotsiin. Parin suhde alkoi netitreffipalvelu E-kontakti.fistä.

Porilaisen Maritan sydän sanoi niin lujaa klik, että se sai naisen jopa muuttamaan asuinmaataan!

Maritta kuvailee parin suhteen alkua näin:

”Kun näin Riston kuvan E-kontaktissa niin se oli heti klik. Sanoin itselleni että tuo mies kuuluu minulle. Lähetin flirtin ja vastaus tuli. Siitä alkoi kirjoittelu puolin ja toisin. Kerroimme paljon asioita meistä ja perheistämme. Kun kaksi viikkoa oli kulunut, niin Risto oli jo laivalla matkalla Suomeen tapaamaan minua.

Odottelin satamassa terminaalissa. Tunsin saman voimakkaan tunteen kuin kuvassakin. Se oli varmaa puolin ja toisin. Se todellakin oli rakkautta ensi silmäyksellä.

Vietimme puolitoista viikkoa yhdessä. Tutustuimme molempien vanhempiin ja suhteemme lujittui entisestään. Olen sen jälkeen vieraillut Ruotsissa hänen luonaan.

9.9.2009 Risto kosi minua ja sai minulta hetkeäkään miettimättä kyllä vastauksen. Kiinalaisen uskomuksen mukaan kolme ysiä tuo loppuelämän onnen. Siihen mekin haluamme uskoa.

Sovittiin että joulupukki tuo meille sormukset lahjana. Meille ei eri maissa asuminen ole ollut eikä ole ongelma. Muutamme yhteen uuden vuoden jälkeen Ruotsiin. Tunteemme ovat vaan voimistuneet. Häät on suuri haave ja haluaisimme viettää häitä Mariefredin linnassa Södermanlandin kauniissa ympäristössä.

Olemme niin varmoja tunteistamme että voimme todellakin suositella meidän ystävillemme Suomessa E-kontaktia. Lämmin kiitos E-kontaktille.”

Lue lisää E-kontakti kokemuksia.

Oletko sinä tavannut elämäsi rakkauden sivustomme kautta? Kerro tarinasi meille, maksamme julkaistuista jutuista palkkion. 

(Visited 4 362 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*

1 kommenttia:

  1. Löysimme tosiraukkaudella toisemme. Meidän rakkaus kesti yli seitsemän vuotta. Meidät erotti Riston kuolema 11.4. Syöpä otti voitin eli kunnes kuolema erottaa. Kiitos e-kontak.fi