Näin sujuu flirttailu nettideitissä

 

Flirttailu toimii nettideitissäkin.

Flirttailu kannattaa nettideitissäkin. Lue vinkit, kuinka tulla mestariksi!

Jos lemmekkäiden viestien kirjoittaminen ei sinulta luonnistu, voit kokeilla vähemmän sanoja vaativaa flirttailua myös nettideittipalstalla. Lue vinkit, kuinka aloittaa flirttailu netissä!

Iltalehti keräsi taannoin hupaisia suomalaisten suosimia sekä kaikkein hassuimpia iskurepliikkejä. Klassinen ”hauska mutta nolo” iskurepliikki kuuluu vaikkapa näin: ”Onko sinun äiti enkeli kun olet niin kaunis”

Yksi Iltalehden lukija muisteli kuulleensa myös tällaisen: ”Tuu meille, ollaan alasti ja syödään pullaa.” Lue koko juttu Iltalehdestä.

Näin tuot persoonaasi esiin nettideittipalstalla

Tällaiset yksittäiset iskurepliikit eivät toimi oikein hirveän hyvin nettideittailussa, sillä sitä omaa persoonaa, pilkettä silmäkulmassa tai huumoripitoista äänensävyä on hieman vaikeaa välittää tekstin ja kuvien välityksellä. Flirttailu nettideitissä onkin oma taiteenlajinsa.

Usein nettitreffailleessa tulee kuitenkin eteen tilanne, jossa on tarpeen ensin hieman testata voisiko kiinnostusta löytyä ennen pidemmän viestin kirjoittamista.

Kuinka sitten E-kontakti.fin nettitreffipalstalla flirttaillaan tehokkaasti?

  • Vieraile niiden jäsenten sivuilla joista olet kiinnostunut, he näkevät vierailusi Vieraat-sivustoltaan. Omat vieraat -sivusto on hyvin suosittu E-kontakti.fissä. Usein ihminen käy katsomassa jopa tämän paikan ennen kuin edes tarkistaa viestejään!
  • Aseta mieluisia henkilöitä ja -albumeja omiksi suosikeiksesi. Suosikiksi asetettu jäsen näkee omassa profiilissaan keiden suosikkeina hän on!
Flirttiviestin kanssa voi lähettää E-kontakti.fissä hauskan animoidun hymiön

Flirttiviestin kanssa voi lähettää E-kontakti.fissä hauskan animoidun hymiön

  • Lähetä flirttiviestejä. E-kontakti.fissä voit myös ilmaisjäsenenä lähettää lyhyitä flirttiviestejä kuvan kera niille jäsenille joista olet kiinnostunut. Huom! Flirttiviestit voi myös poistaa Jäsenasetuksissa jos ne häiritsevät.
  • Ensimmäinen askel -viestit on tarkoitettu niille, joilla runosuoni ei aina välttämättä kuki niin tehokkaasti. Ensimmäinen askel -koneessa on mukana hyviä kysymyksiä, joilla saa jutun ainakin alkuun toisen jäsenen kanssa.
  • Suosikkivalinta, flirtit ja ensimmäinen askel löytyvät jäsenen profiilista kuvan oikealta puolelta.
Ensimmäinen askel -viestin voi räätälöidä haluamakseen valikoista.

Ensimmäinen askel -viestin voi räätälöidä haluamakseen valikoista.

Viesti, johon laitat vaikka jonkun mukaan kuvan mukaan, on tietenkin tehokkain tapa saada toisen huomio täysin. Vinkkejä hyvään ensimmäiseen viestiin löydät blogistamme: Kirjoita hyvä ensimmäinen viesti nettideittipalvelussa

Toimivatko klassiset iskurepliikit sinuun? Kommentoi alle.

Flirttiterveisin,

Heli E-kontakti.fistä

PS. Vastaathan sivuston oikeassa laidassa olevaan kyselyyn, kiitos!

(Visited 4 709 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*