Treffipalsta ja seksi: Miten puhua… Ja mitä puhua

Seksi sopii puheenaiheeksi nettideittipalstalla vain silloin, kun se molemmille sopii.

Seksi sopii puheenaiheeksi nettideittipalstalla vain silloin, kun se molemmille sopii.

Nettideittailussakin usein tulee vastaan se kohta, kun on aika vaihtaa pari sanaa intiimistä läheisyydestä. Vaikka treffipalsta mahdollistaakin anonyymin lähestymisen, muista muutama kultainen sääntö.

Taktiikoita tämän keskusteluaiheen ottamiseksi esille on monia, ja ainoastaan yksi niistä on sellainen, joka ei varmastikaan missään nimessä toimi. Nimittäin se, että lähetät suorasukaisen seksuaalisen ehdotuksen suoraan jäsenelle, jota et entuudestaan tunne. Näistä viesteistä jää usein viestin vastaanottajalle paha mieli, useimmat loukkaantuvat syvästi häkellyttävän suorasukaisesta tekstistä. Treffipalsta sopii siis röyhkeään käytökseen yhtä huonosti kuin mikä tahansa muukin paikka.

Jos tarkoituksenasi on etsiä kumppania myös aikuisten iloihin, pätee sama kaava tähänkin kuin mihin tahansa ihmissuhteeseen: ole ystävällinen, kohtelias, kärsivällinen, kompromissihaluinen ja mukava toiselle. Treffipalsta tarjoaa tutustumiseen mainion mahdollisuuden, käytä tämä hyväksesi!

Kun ystävyyden ja tuttavuuden ensimmäisiä askeleita on otettu jo jonkin aikaa, viestien sävystä riippuen voi olla ihan ok kysyä esimerkiksi, kuinka tärkeäksi toinen kokee intiimin kumppanuuden elämässään. Tästä pääsette tämän arkipäiväisen, mutta usein turhaan häpeää aiheuttavan aiheen piiriin. Tämä taktiikka vie aikaa, mutta tuottaa varmasti paremman lopputuloksen kuin suorasukaisempi tyyli.

Emme missään nimessä halua estää seksiä puheenaiheena E-kontakti.fistä: kun se parin molemmille puolille sopii ja molemmat ruokkivat samaa keskustelua, on täysin kahden aikuisen ihmisen välinen asia että mistä aiheesta halutaan kirjoitella. Kyse on nyt lähinnä näistä suorasukaisista ensimmäisistä viesteistä, joilla jotkut miehet lähestyvät naisia ensikertaa. Kun tällainen intiimi viesti tulee ”pyytämättä ja yllätyksenä”, se saattaa järkyttää.

Pidetään E-kontakti.fi siistinä

E-kontakti.fissä viestien lähettäminen on maksullista, vaikka muutoin sivuilla voi olla maksuttomana jäsenenä. Jos vastaanottaja loukkaantuu saamastaan viestistä ja on yhteydessä E-kontakti.fin ylläpitoon. tarkistamme viestinnän ja toimimme jollain kolmesta tavasta: annamme varoituksen, pistämme profiilin jäähylle ja keskustelemme jäsenen kanssa tai poistamme profiilin kokonaan pois E-kontakti.fistä. Pornografinen materiaali on kiellettyä palvelumme käyttöehdoissa, pois lukien tietenkin tuon yllä mainitsemani molemminpuolisesti hyväksytyn viestinvaihdon, jossa molemmat osapuolet ovat yhtä innokkaasti mukana.

Suosittelisin lämpimästi niille, joille tällaisten intiimiviestien lähettäminen on tärkeää, lähestymään aivan muunlaisia nettisivustoja kuin tositarkoituksella deittailuun tarkoitettuja nettitreffipalstoja.

Ilahduttavaa on toki se, että tällaisia häirikköviestejä meillä on huomattavasti ilmaisnettideittisivustoja vähemmän E-kontakti.fissä.

Pidetään sivusto myös jatkossa siistinä. Jos saat joltakin jäseneltä viestin, joka mielestäsi ylittää hyvän maun rajat, ilmoita profiili meille E-kontakti.fin asiakaspalveluun Tee ilmoitus profiilista asiakaspalveluun -linkin takaa löytyvällä lomakkeella, joka löytyy jokaisesta profiilista jäsenen itsensä kirjoittaman profiilitekstin alapuolelta.

Missä sinun mielestäsi menee se raja, minkälaista sisältöä voi lähettää nettideittipalvelussa toiselle jäsenelle? Kommentoi alempana.

Nettideittiterveisin,

Heli

E-kontakti.fin tuotepäällikkö

(Visited 5 249 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*