E-kontakti.fi: Blogi avattu, tervetuloa kommentoimaan!

treffit vara

E-kontakti.fi haluaa jakaa teille kaikki parhaat vinkit nettideittailusta ja siksi olemme aloittaneet oman blogin, jota kutsumme teidät kaikki nyt lukemaan sekä kommentoimaan.

Annamme myös vinkkejä esimerkiksi oman nettitreffiprofiilin parantamiseen sekä E-kontakti.fi-sivuston käyttämiseen. Voit selailla eri aiheita avainsanojen avulla tai navista. Takaisin E-kontakti.fi-sivuille pääset tämän sivun oikeasta yläkulmasta olevasta linkistä ”Siirry E-kontakti.fihin”.

Kommentoinnin ohjeet

Kysymme aina jokaisen kirjoituksen lopussa myös teidän mielipidettänne siihen artikkeliin liittyvään asiaan ja näihin voitte kommentoida suoraan artikkelin alla löytyvään kommenttiboksiin. Toivomme kommentteihin vain nettideittailuun ja sinkkuuteen liittyviä asioita: ei nimimerkkejä, linkkejä, mainostamista tai yhteystietoja.

Kirjoitustemme kanssa saa aina olla eri mieltä ja kysyä saa toki aiheen sivustakin, kun aihe vaan liikkuu nettitreffailun ympärillä.

Jankkaamiseen emme kommenteissa lähde ja asiakaspalveluun liittyvät kysymykset pyydämme teitä esittämään asiakaspalvelullemme. Tällaisia asioista ovat muun muassa kaikki sinun tilaukseesi liittyvät asiat.

Muistathan myös, että toisten käyttäjien tai minkään kansanryhmän loukkaaminen sekä alatyylisen kielen käyttö on kommenteissa ehdottomasti kielletty.

Ehdota juttuaihetta

Otamme mielellämme vastaan myös toivomuksia siitä, mitä asioita haluaisitte meidän käsittelevän. Juttuideat voit esittää joko kommentteihin tai suoraan heli.ruotsalainen@almamedia.fi

Blogin kuulumisista pysyt ajan tasalla tykkäämällä E-kontakti.fin Facebook-sivustosta osoitteessa http://www.facebook.com/Ekontakti.

Löydät meitä myös Twitteristä osoitteella @ekontakti_fi

Iloisin deittailuterveisin,
Heli
E-kontakti.fin tuotepäällikkö

(Visited 750 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*