Mies, näin nainen isketään nettitreffeillä!

Onko naisen iskeminen vaikeaa?

Naisen hurmaaminen on helppoa, kun muistaa muutaman perussäännön.

Jotkut miehet tuumaavat, että on yhtä vaikeaa miellyttää naista kuin opettaa ulkoavaruuden olio puhumaan suomea. Mielestäni se on taas helppoa, imartelulla ja näillä kymmenellä vinkillä pääsee mies jo pitkälle! Jatketaan tätä vinkkisarjaa myöhemmin omalla jutullaan, johon koostetaan vinkkejä naisille, eli  mihin asioihin naisen kannattaa kiinnittää huomiota kun lähtee deittimarkkinoille. Mutta nyt: vinkkejä kaksilahkeisille!

1) Kokkauksen perustaidot hallussa

Osaa kokata muutakin kuin einesruokaa. Kehitä vaikkapa yksi bravuuriruoka, jolle kysyt viini- tai olutsuosituksen Alkosta. Olkoon se sitten vaikka makaronilaatikko tai lihamureke, se tekee naiseen vaikutuksen.

2) Matkusta muuallekin kuin ruotsinlaivalle

Paljon matkustaneet ovat usein mielenkiintoisia ihmisiä, sillä heillä on paljon kerrottavaa muista kulttuureista ja kokemuksistaan ulkomailla. Hyvä kielitaito ja kulttuurituntemus ovat naisten silmissä myös plussaa. Lisää matkoistasi kuvia E-kontakti.fin kuva-albumiisi.

3) Elämässä on oltava tavoitteita

Naisiin teet vaikutuksen määrätietoisuudella ja tavoitteellisuudella. On tavoitteesi sitten lähteä maailmanympärimatkalle 60-vuotissyntymäpäivänä, opetella tanssimaan tai rakentaa oma kesämökki, se kertoo naiselle, että olet avarasti ajatteleva positiivinen ihminen. Kerro haaveistasi myös treffiprofiilissa.

4) Harrasta

Naiselle on tärkeää, että suhtaudut intohimoisesti elämään. Harrastat sitten mitä vaan, intohimosi johonkin asiaan kertoo naiselle että teet muutakin kuin möllötät sohvalla kaljapullon ja kaukosäätimen kanssa. Kiinnostat naista huomattavasti enemmän deittikumppanina, jos lisäät kuvia itsestäsi harrastuksesi parissa E-kontakti.fin kuva-albumiisi.

5) Huumorintaju

Naisten profiileissa usein peräänkuulutetaan huumorintajuisia miehiä. Ja vaikka perinteinen huumorintaju on tärkeää, eniten naiset arvostavat hyvää tilannetajua. Säästä rasvaisimmat heittosi äijäporukalle. Ennen kuin tunnet naisen tarpeeksi hyvin, kannattaa luottaa keskimääräistä siistimpiin vitseihin.

6) Seuraa uutisia

Se, että on mukana maailman menossa seuraamalla uutisia edes kerran päivässä jostain välineestä, kertoo naiselle, että olet perussivistynyt ihminen, jonka kanssa voi vaihtaa ajatuksia laajoista aihepiireistä. Tiedä perusasiat siitä, mitä asuinpaikassasi tapahtuu.

7) Välitä ulkonäöstäsi

Siis ulkoasu ei tarkoita, että sinun tulisi olla metroseksuaali ryppyvoiteiden käyttäjä, vaan sitä, että omaat siistin ulkoasun: tukka on leikattu, kulma-, korva- ja nenäkarvat suittu asentoon sekä päällä on ehjät ja puhtaat vaatteet. Ensitreffeille ei nyt pukuun kannata sonnustautua ellette ole menossa oopperaan, mutta myöskään missään autonrassausvaatteissa ei naista isketä.

8) Ole avoin uusille ideoille

Naisen iskeminen on helpompaa, jos olet avoin uusille ideoille. Ole valmis lähtemään reissuun, kävelylenkille, tanssikurssille, taidenäyttelyyn tai vaikka etniseen ravintolaan syömään. Jos jokainen treffikumppanisi ehdottama uusi ajatus saa sinulta tyrmäyksen, ei suhdekaan oikein pääse etenemään. Omalta mukavuusalueelta poistuminen voi olla vaikeaa, mutta palkitsee lopuksi!

9) Näytä tunteesi

Perussuomalainen jurottaminen tulee monilta miehiltä luonnostaan, hellempi puoli pysyy useilla visusti piilossa. Naista iskiessäsi ole avoin tunteistasi, enkä tarkoita nyt mitään rakkaudentunnustuksia. Kerro, että sinusta tuntuu ihanalta viettää toisen kanssa aikaa, kuinka paljon toisen ulkomuoto sinua miellyttää, kuinka nautit puhelinkeskusteluistanne tai kuinka kauniisti hän kirjoittaa sähköpostit. Positiivinen palaute imartelee ketä tahansa naista, mutta harva mies hallitsee sen antamisen.

10) Kysy ja kuuntele

Useimmat ihmiset rakastavat puhua itsestään. Erotut muista miehistä kun kysyt hyviä, juuri tälle naiselle suunnattuja kysymyksiä ja kuuntelet vastaukset. Hyvä jatkokysymys nostaa sinut jo aivan toiselle tasolle suuresta joukosta miehiä. Nainen, minkälainen mies vie sinulta ”jalat alta”? Kommentoi alle Kesäisin deittailuterveisin, Heli E-kontakti.fin tuotepäällikkö

(Visited 3 657 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*