Hyvä nimimerkki deittisivustolle: poimi vinkit!

COLOURBOX7043032

Käyttäjänimen valinta on yksi tärkeimmistä prosesseista nettideittiprofiilin luomisessa. Nimimerkki, kuva, ikä ja asuinpaikkasi ovat ensimmäisiä asioita joita uusi potentiaalinen kumppani sinusta näkee.

E-kontaktin.fin suosio seuranhakusivustona vuodesta 2009 lähtien on aiheuttanut sen, että liki kaikki ”tavalliset” sanat, lempinimet ja käyttäjänimet ovat jo käytössä nimimerkeillä. Alla muutamia vinkkejä, kuinka luoda kiva nimimerkki helposti.

Numerot perään

  • Tavallisimmat tavat saada mieluisa käyttäjänimi, on lisätä sen perään numeroita. Monet lisäävät synnyinvuotensa, esimerkiksi Tiina65 tai Mari_1975.
  • Synnyinvuosi onkin parempi kuin ikä: jos sitä omaa oikeaa kultaa ei heti palvelusta löydykään ja haluat palata takaisin samalla käyttäjänimellä, ei nimimerkissäsi roiku väärä ikäsi.

Valitse positiivinen käyttäjänimi

  • Erikoista kyllä, mutta monet käyttäjät ovat valinneet hyvin negatiivisia käyttäjänimiä itselleen. Tällaisia ovat muun muassa yksinäinen, petetty, pettynyt, minävaan, ruma ja niin edes päin.
  • Valitse itsellesi mieluummin positiivinen nimi: reipas, rohkea, ihana, lumoajatar…

Huumorinimet eivät toimi

  • E-kontakti.fi-palvelusta löytyy myös paljon alkoholiin viittaavia nimiä. Voisin melkein vannoa, että ainakaan yleensä sinkkunaiset eivät hirveästi innostu ”sahtisieposta” tai ”olutkuninkaasta”…

Inspiraatiota käyttäjänimen valintaan

  • Lempiruoka, -elokuva, -harrastus, -tv-ohjelma, -näyttelijä, -kaupunki… Valitse käyttäjänimeksi joku asia josta pidät, se on myös hyvä keskustelunaloitus uuden potentiaalisen kumppanin kanssa!

Jos haluat vaihtaa nykyistä käyttäjänimeäsi, se onnistuu vain E-kontakti.fin asiakaspalvelun kautta. Kun lähetät asiakaspalveluumme asiasta viestiä, kirjoita samaan viestiin kaksi tai kolme eri vaihtoehtoa uudeksi käyttäjänimeksi.

Tarkistamme, onko ehdottamasi nimi vapaana ja teemme vaihdoksen profiiliisi.

Nettideitti-terveisin,

Heli E-kontakti.fistä

(Visited 22 934 times, 2 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*