Kaukosuhde ei pelottanut: E-kontakti.fi yhdisti SuomiLOVE-parin

Matti ja Katja tapasivat E-kontakti.fissä vuonna 2013. Nyt pari asuu yhteistä taloa ja menee naimisiin vuoden 2015 lopulla.

Matti ja Katja tapasivat E-kontakti.fissä vuonna 2013. Nyt pari asuu yhteistä taloa ja menee naimisiin vuoden 2015 lopulla.

E-kontakti.fi kokemuksia kuulemme myös pareilta, jotka eivät asu kovin lähellä toisiaan. Katjaa ja Mattia erotti puoli Suomea, 450 kilometriä. Kaukosuhde ei tosin kauaa kestänyt, sillä rakkaustarina roihusi niin kovasti alusta asti.

Myös suositussa SuomiLOVE-ohjelmassa nähty pari tutustui pari vuotta sitten E-kontakti.fissä. Katja oli viihtynyt reilut puoli vuotta sinkkuna ja hän oli palvelussa vielä pari päivää ennen jäsenkauden sulkeutumista. Matti oli myös hankkinut kuukauden jäsenkauden ensi kertaa puoli vuotta aiemmin tapahtuneen eronsa jälkeen.

Matti otti Katjaan ensin yhteyttä ja se olikin sitten menoa.

– Hymyilevä kuva ja reipas yhteydenotto herättivät mielenkiinnon. Parin pitkän viestin jälkeen vaihdoimme jo heti puhelinnumeroita, Katja muistelee.

”Meinasin jänistää”

Sen jälkeen muutama ilta tulikin vietettyä puhelimessa ja pian lähdettiin suunnittelemaan Matin reissua Savon Varkaudesta Paimioon Turun kupeeseen. Tapaaminen epäilytti kyllä Katjaa ja hän meinasi viime metreillä jänistääkin! Koska treffit oli sovittu turvallisesti julkiselle paikalle eli rautatieasemalle, uskaltautui nainen matkaan helmikuisessa säässä keväällä 2013.

Matti kertoi ensikohtaamisesta SuomiLOVE-ohjelmassa hauskasti:

– En mä muuta osannut tehdä kun hänet näin: halasin ja suutelin suoraan suulle. Se oli sitten siinä!

1427658969

Katjaa on myöhemmin kauhistuttanut oma rohkeutensa.

– Jälkeenpäin olen kyllä miettinyt, että aika uhkarohkeaa oli mies viedä heti kotiin. Jotenkin vaan silloin kaikki tuntui alusta asti luonnolliselta. Ja kyllä Matti tuntui heti tutulta.

Kaukosuhde oli vaikea paikka ikävän vuoksi

Yhteisen viikonlopun jälkeen pari tapaili noin kerran viikossa pitkän välimatkan vuoksi. Parin kuukauden pari lähti jo Katjan lasten kanssa yhteiselle parin viikon lomamatkalle.

Vaikka molemmilla oli tuoreessa muistissa edellisen suhteen kariutuminen, eivät he antaneet niiden epäonnistumisten rajoittaa tuoretta rakkautta. Matti muutti Varkaudesta eteläisempään Suomeen töiden perässä ja pari pystyi näkemään useammin.

– Kaukosuhteessa ikävä oli kuitenkin aina kova ja kesäkuun alussa Matti muutti minun ja lasteni luokse asumaan, Katja kertaa neljän kuukauden salamarakastumisen jälkeen tapahtunutta käännettä.

Rakkaustarina huipentuu: ”Olin varma että en halua enää naimisiin, mutta…”

1427658971

Tällä hetkellä parin koti on Paimiossa, syksyllä 2014 he ostivat paikkakunnalta yhteisen talon. 5-henkiseen uusioperheeseen kuuluu myös Matin joka toinen viikonloppu parin luona oleva tytär.

– E-kontaktista tämä pari vuotta sitten lähti ja jatkuu vieläkin vahvana.

– Matti on kyllä minua pariin otteeseen, mutta alkuun olin varma, etten enää naimisiin halua. Minulla on takana 12 vuoden avioliitto ja 20-vuoden parisuhde. Eräänä päivänä kuitenkin tulin töistä ja sanoin, että mennään vaan loppuvuodesta naimisiin, Katja yllättää.

Parin tarinan voit katsoa myös Yle Areenasta SuomiLOVE-ohjelmasta.

Lue lisää tositarinoita E-kontakti.fissä tavanneista ihmisistä: E-kontakti kokemuksia.

Oletko sinä tavannut elämäsi rakkauden sivustomme kautta? Kerro tarinasi meille, maksamme julkaistuista jutuista palkkion.

Sinkut ympäri Suomea löytyvät E-kontakti.fistä: aloita rohkeasti rakkaustarinasi Matin ja Katjan tapaan jo tänään!

(Visited 5 237 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*