Chat-viestittely: Keskustele netissä nämä reunaehdot muistaen

Keskustele netissä uuden tuttavuuden kanssa juuri niin kauan kuin hyvältä tuntuu: älä anna kenenkään koskaan painostaa sinua antamaan yhteystietojasi jos et sitä itse halua chat-kumppanille antaa.

Keskustele netissä uuden tuttavuuden kanssa juuri niin kauan kuin hyvältä tuntuu: älä anna kenenkään koskaan painostaa sinua antamaan yhteystietojasi jos et halua.

Kysyimme suomalaisilta sinkuilta E-kontakti.fin blogissa, kuinka pitkään nettideittisivustolla on syytä viestitellä ennen tarkempien yhteystietojen vaihtamista. Yli 130 vastausta antaa meille aika hyvän kuvan vastauksesta.

Kysyimme siis: Kuinka monta viestiä on syytä vaihtaa ennen tarkempien yhteystietojen vaihtamista?

• 6-10 viestiä 32 %
• Enemmän kuin 20 viestiä 24 %
• 2-5 viestiä 23 %
• 11–20 viestiä 18 %
• 1 viesti riittää 4 %

Huomioitavaa tuloksessa lienee se, että joka neljäs haluaa käydä todella pitkän keskustelun, yli 20 viestin verran, nettideitissä ennen kuin vaikkapa edes puhelinnumero vaihdetaan. Voisin myös lyödä pääni pantiksi siitä, että aika moni ”1 viesti riittää” vastanneista on miehiä.

Monesti, kun molemmat osapuolet ovat nettideittisivustolla online samaan aikaan, tulee tuo parikymmentä viestiä täyteen lyhyessä chat-tyyppisessä viestinnässä edes takaisin täyteen alta aika yksikön.

Useasti nainen voi kuitenkin kaivata, että aikaa kuluu enemmän kuin päivä tai pari ennen kuin ollaan valmiita lähempään tutustumiseen.

Mies: Keskustele netissä kärsivällisesti

Kun hiljattain selvitimme eri sukupuolisen suhtautumista treffailuun, nousi esiin, että naiset haluavat hieman enemmän aikaa käyttää viestittelyyn kuin miehet.

Lähtökohtakin oli erilainen: miehistä valtaosa haluaa tavata 2-7 päivän sisään nettideitissä tavatun naisen myös todellisen elämän puolella. Naiset harkitsevat tällöinkin pidempään: vasta 1-3 viikon kuluessa ollaan valmiita tapaamaan kun on tarpeeksi keskusteltu netissä.

Koko tutkimus: Deittipalvelu E-kontakti.fi tutki: Miesten ja naisten käsitys unelmatreffeistä eroaa rajusti

Miehet: olkaa siis kärsivällisiä, osoittakaa kiinnostustanne, mutta älkää ahdistako naista nurkkaan sillä, että kärtätte jatkuvasti sitä koska tapaisitte.

Keskiarvoltaan pääsemme tässä kyselyssä siihen, että yli 55 % nettideitissä olevista sinkuista haluaa chatata vähintään 10 viestin verran ennen kuin aletaan puhua muista yhteystiedoista. Ole siis kohtelias toista kohtaan jos chat-kumppani ei heti uskalla heittäytyä tapaamaan tai edes puhumaan puhelimessa.

Terveisin,
Heli E-kontakti.fistä

(Visited 3 517 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*