Deittipalvelu E-kontakti.fi tutki: Miesten ja naisten käsitys unelmatreffeistä eroaa rajusti

Deittipalvelu E-kontakti.fin kysely paljastaa, minkälaiset deitit nainen ja mies haluaa.

Miehet ja naiset kokevat ensimmäiset treffit osin samoin, osin myös täysin eri tavalla, paljastaa deittipalvelu E-kontakti.fin teettämä kysely.

Suomen suurin deittipalvelu E-kontakti.fi selvitti, minkälaisia deittejä sinkut arvostavat. Miehet ja naiset näkevät ensikohtaamisen kovin eri tavalla, vaikka yhtäläisyyksiäkin on.

Jo lähtökohta on erilainen: miehistä suurin osa on valmis tapaamaan 2-7 päivän sisään netissä tapaamansa naisen tosielämässä. Naisilla vastaava aika 1-3 viikkoa. 15 prosenttia naisvastaajista haluaa tutustella nettideitissä jopa kuukauden, miehistä vain 9 %.

Suurimmat erot siinä, mitä miehet ja naiset tapaamiselta toivovat, löytyy treffien viimeisestä vaiheesta. Yli puolet molemmista osapuolista pitää sopivana päätöksenä seuraavista deiteistä sopimista. Miehistä yhteisen yön viettoon haluaisi ensitapaamisensa päättää 12 % vastaajista, naisista vain 2 prosenttia. Naisista joka joka kymmenes oli valmis hyvänyön suukkoon.

Deittipalvelun vastaajat: Kahvila on paras tapaamispaikka

Sopivimmasta tapaamispaikasta sukupuolet ovat samaa mieltä: kahvilaa sopivimmaksi tapaamispaikaksi äänesti naisista 73 %, miehistä 64 prosenttia. Erojakin syntyy: joka kymmenes mies haluaisi järjestää treffit kotonaan, naisista vain 3 prosenttia.

– Oma ohjeemme treffipalstalla tapaajille on se, että turvallisuuden vuoksi ensimmäinen tapaaminen tulee aina järjestää julkisella paikalla, vaikkapa kävelylenkin yhteydessä tai juurikin kahvilla, deittipalvelu E-kontakti.fin tuotepäällikkö Heli Ruotsalainen painottaa.

Missä se ensitapaaminen sitten onkaan, ovat sukupuolet hellyttävän yhtä mieltä siitä että soveliaat puheenaiheet ovat harrastukset ja mielenkiinnon kohteet sekä tulevaisuuden haaveet.

Yhtä mieltä molemmat sukupuolet ovat siitä, että ex-suhteista, politiikasta tai yllättäen myöskään tv-ohjelmista ei kannata keskustella kun vasta tutustutaan toisiin.

– Politiikka ja uskonto ovat tyypillisesti toki aiheita, joista ei puolitutun kanssa kannata lähteä jankkaamaan, mutta tv-ohjelmien väheksyminen puheenaiheena kuulostaa nyt hieman siltä vastaajat ovat hieman yrittäneet olla hienompia kuin ovatkaan. Tv-ohjelmat ovat loistava, melko neutraali tapaamisen puheenaihe. Varsinkin jos tuntuu, ettei juttu luista, Ruotsalainen tuumaa.

Kysely suoritettiin E-kontakti.fin kilpailun yhteydessä. Vastaajia oli yhteensä 4 728, joista 51 % naisia ja 49 % miehiä. Ikä– ja maantieteelliseltä jakaumaltaan vastaajat vastaavat Suomen väestöä.

(Visited 4 406 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*

2 kommenttia:

  1. olen ulkomailla asumassa ja haluaisin loytaa mahdollisen kumppanin.
    tulen suomeen ensi kevaana. tuo teidan calluppi oli ihan hienosti neuvoa antava.
    mina kavin suomessa 3 kk sitten tapaamassa erasta netti ystavaa.
    tapasimme juuri kahvilassa josta menimme hanen ystaviensa mokille.
    noin kahden ja puelen vuoden nettiystavyys jonka jatimme hyvassa sovussa.

  2. Jos treffikumppani jauhaa BB:tä, salkkareita tms, mikä ei vois itseä vähempää kiinnostaa niin ei kyllä tule toisia treffejä. Harva etsii töllöä tuijottavaa sohvaperunaa, toki lempiohjelmista voi saada hyvän käsityksen vaikka huumorintajusta.