Sinkkujoulu: Älä ahdistu, vaan toimi

Sinkkujoulun ei tarvitse olla ahdistava, E-kontakti.fi antaa vinkkejä siihen kuinka ahdistuksesta pääsee eroon.

Sinkkujoulun ei tarvitse olla ahdistava, E-kontakti.fi antaa vinkkejä siihen kuinka ahdistuksesta pääsee eroon.

Pitkät pyhät ovat yleensä yksineläville hankalia. Sinkkujoulun vietto kuitenkin onnistuu ilman mielenpahoitusta jos asennoituu oikein.

Kysyimme E-kontakti.fin sinkuilta, ahdistavatko tulevat pyhät. Näin he vastasivat:

  • Ei tippaakaan 51 %
  • Vähän 26 %
  • Ahdistaa! 23 %

Ota aikaa itsellesi ja opettele jotain uutta

Monet sinkkumiehet valitsevat jouluna nykyään yksinolon vaihtoehdoksi baarin, naiset taas usein sukulaisvierailun. Useat yksineläjät kuitenkin nauttivat myös rauhaisasta yksinolosta: tänä vuonna useimmilla tuleekin mukava viiden päivän vapaa pyhinä.

Itse suosittelisin sinkkujoulun viettäjille lämpimästi hyvien leffojen ja tv-sarjojen kokonaisten kausien pariin uppoutumista, lainaa vaikka kirjastosta tai kaverilta jonkun tv-sarjan kokonainen boksi.

Tee jotain mitä et yleensä tee: opettele joogaamaan YouTube-videoiden avulla, käy kävelyllä jossain aivan toisessa paikassa missä et koskaan käy, käy kirjastossa ja lue se klassikkoteos josta aina kuulet, siivoa viimeinkin se vaatekaappi tai opettele kokkaamaan joku haastava pitkä resepti johon ei arkena ole aikaa.

Jouluna on tietenkin myös mainio aika hakea seuraa netistä: jouluaattona illalla E-kontakti.fi-sivustolla on toki hiljaista, mutta joulupäivänä ja tapaninpäivästä eteenpäin löytyy todella paljon sinkkuja liikenteessä! Vuoden toiseksi suosituin päivä nettideitissämme onkin 1.1. uudenvuoden päivä, suositumpi on vain toinen pääsiäispäivä.

Vinkkejä sinkkujoulun viettoon

Jos kotona olo ei ole vaihtoehto, piipahda vaikkapa etsimässä vielä viime hetken reissuja. Hyvä paikka aloittaa on Rantapallo.fin Äkkilähdöt-sivusto.

Lisää vinkkejä mukavan joulun viettoon löydät Aamulehdestä: Entä jos joulun voisi viettää ilman stressiä? Täällä se onnistuu!

Kotikokki.netin joulun teemasivut pitävät taas sisällään kaiken mitä tarvitset ruoanlaittoon ja leivontaan.

Jos vielä viime hetken joululahjat uupuvat, tarkista påarhaita tarjouksia Meedio.fi-palvelusta.

Sinkkujoulu on tietenkin mainiota aikaa tv:n katseluun: jos rakastat leffoja ja sarjoja, katso Telkku.comista, mitä jouluna kannattaa katsoa.

Mukavaa ja rauhallista juhlan aikaa kaikille sinkkujoululaisille,

Heli E-kontakti.fistä

(Visited 2 394 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*