Naista nettideitistä? Kaava toimivaan ilmoitukseen

Naista etsimässä? Lue, mitä nainen oikein haluaa.

Naista etsimässä? Lue, mitä nainen oikein haluaa.

Naista etsiessä kannattaa kiinnittää huomiota siihen, mitä naiset oikein haluavat. Täytätkö sinä kunnon miehen kriteerit?

Suomalaisnaiset ikään katsomatta esittävät liki samanlaisia toiveita hakiessaan seuraa internetissä. Tämä selvisi kun Suomen suurin nettideittipalvelu E-kontakti.fi tutki 4 000 sinkun tekstejä, joissa he kertovat minkälaista kumppania he ovat etsimässä.

Näin suuresta massasta profiili- ja ”Tällaista kumppania haen” -tekstejä tutkaillessaan pystyy tekemään joitakin johtopäätöksiä suomalaisten sielunmaisemasta. Melko häkellyttävää on se, että sinkut ikähaarukasta 18 vuodesta 80:een hakevat kumppania samoilla kriteereillä, jopa samoilla sanamuodoilla!

Tällaiseksi suomalainen sinkkunainen kuvailee itseään:

Kiltti, sosiaalinen, huumorintajuinen, rehellinen, rauhallinen, luotettava, arvostan omaa aikaa, harrastukset tärkeitä.

Tällaista miestä suomalainen sinkkunainen hakee:

Huumorintajuinen, rehellinen, rauhallinen ja luotettava.

Jos etsit naista, lue tämä

Pientä säröä normiin E-kontakti.fin aineistossa tekevät 18-29-vuotiaat naiset, jotka yllälistattujen asioiden lisäksi hakevat myös positiivista miestä, jolla ei ole estoja kokeilla uusia asioita. Nuorten naisten silmissä on myös plussaa jos tykkää eläimistä, lapsista ja urheilusta.

Jos miehen kiikarissa on 30-49-vuotias nainen, kannattaa miehen treffi-ilmoituksessaan huomioida että heille on tärkeää, että kumppani pitää samoista asioista hänen kanssaan eikä esimeriksi vapaa-ajan harrastukset vie kaikkea miehen aikaa. Tässä ikäryhmässä korostuu myös toive ”mies pitää huolta itsestään” ja ”tulee toimeen lapsien kanssa”. Tärkeintä tällekin ikäryhmälle on kuitenkin että on ”kiva, rehellinen, luotettava ja mukava”.

Yli 50-vuotiaat naiset korostavat taas toiveissaan tuttujen kohtien ohella yhdessä nauramisen tärkeyttä. Erityisesti miestä etsitään harrastuksiin ja teatteriin sekä korostetaan halua löytää nettideittisivustolta nimenomaan suomalainen sinkku seuraksi.

Kiinnitä huomiota siihen, minkälaisen miehen nainen haluaa.

Kiinnitä huomiota siihen, minkälaisen miehen nainen haluaa.

Harrastukset ja mielenkiinnon kohteet ovat myös toki sellaisia joita ihmiset paljon katsovat läpi profiilissa. Suosituimmat harrastukset ovat elokuvat ja tv, luonnossa oleskelu sekä matkailu. Liikunnasta top-listalta löytyy kuntosali, pyöräily ja hiihto. Musiikkilajeista suomalainen sinkku kuuntelee eniten rockia, iskelmää ja poppia.

Kääntäen siis voisi sanoa, että jos mies kertoo profiilitekstissään tykkäävänsä sekä eläimistä, lapsista, kulttuurista, pitävän kunnostaan huolta kesäisin pyörän selässä ja talvella hiihtäen että olevansa rehellinen ja luotettava, voisi seuraa löytyä helpommin.

Kuvalla on väliä

Miehen kannattaa naista hakiessaan myös kiinnittää huomiota asuunsa profiilikuvassa. Tutkimusten mukaan naisille kaikkein vastenmielisintä on, jos mies esiintyy profiilikuvassa paidatta. Positiivisimman kuvan itsestään antaa pukeutumalla t-paitaan.

Hellyttävimmän kuvan antaa itsestään lisäämällä albumiinsa kuvia pörröisten eläinten, mieluusti koirien tai kissojen kanssa.

Kuva on syytä myös ottaa ulkona, jättää siitä pois alkoholi ja tupakka ja pyytää jotain muuta ottamaan kuva, selfiet tai tietokoneen web-kameralla otetut kuvat eivät toimi nettideittiprofiilissa miehillä.

Mies: Nouse muiden yläpuolelle korostamalla koulutustasi

Vaikka nainen ei sitä profiilitekstissään ilmaise, on naiselle hyvin tärkeää myös miehen koulutus. Väestöliiton tekemän tutkimuksen mukaan, helpommin nettideittisivustolta löytää seuraa mies, joka on ilmaissut korkean koulutuksen profiilissaan naista etsiessään.

– Monet naisjäsenemme toivovat että miehen olisi pakko ilmoittaa tarkka koulutustasonsa profiilissaan. Tähän emme ole sentään lähteneet, mutta miesten koulutustaso on nimenomaan asia josta meillekin tulee runsaasti palautetta korkeastikoulutetuilta naisilta. He ovat hyvin nirsoja miesvalinnassaan. Me taas koetamme kannustaa näitäkin jäseniä ensin katsomaan hieman pintaa syvemmälle ja tutustumaan itse ihmiseen, eikä vain tarkkailemaan yhtä yksittäistä asiaa profiilissa.

– Jos sen oikean löytää vierelleen, onko sillä oikeasti väliä, onko toinen timpuri vai virkamies? Minusta ei ainakaan ole, E-kontakti.fin tuotepäällikkö Heli Ruotsalainen kommentoi.

TIESITKÖ? E-kontakti.fi on sataprosenttisen suomalainen nettideittipalvelu, meillä on suomalaisesta työstä tunnuksena Avainlippu. Asiakaspalvelumme toimii 365 päivänä vuodessa, suomeksi tietekin. 

(Visited 4 060 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*

1 kommenttia:

  1. Tassa tulikin esille se nykyajan tragedia ”kuinka koulutettujen naisten on vaikea loytaa riittavan hyvaa miesta”. Naisilla usein on myos taysin ehdottomia vaatimuksia kumppanin fysiikalle (pituus) josta ei voida tinkia lainkaan. Jos mies laittaa ilmoitukseensa ettei halua tavata itseaan painavampia naisia han on auttamattomasti ”pornon turmelema paskiainen” ”joka ei kesta vahvaa naista”.

    Kuten vaikkapa toisesta jutustanne voi nahda miehen status (koulutus) nostaa hanen haluttavuuttaan mutta naisen taas ei. Mies siis voi kompensoida rujon ulkomuotonsa tai jopa luonteensa statuksella mutta nainen ei: naiset usein ajattelevat etta maailma tai elama on jotain heille velkaa koska *koulutus* ja katkeroituvat kun nain ei olekaan. Kukaan ei myoskaan uskalla sita naisille suoraan sanoa.

    Nousisi valtava mekkala jos miehet alkaisivat vaatia naisten profiileihin tarkkoja tietoja naisen painosta tai bikini/alusvaatekuvia. Kuitenkin kyse on vain kolikon toisesta puolesta.