Seuraa netistä? Aloita tästä!

Kun lähtee etsimään seuraa netistä, kannattaa ensin selvittää itselleen, mitä sitä on oikein hakemassa.

Kun lähtee etsimään seuraa netistä, kannattaa ensin selvittää itselleen, mitä sitä on oikein hakemassa.

Monesti minulta tällaisena rakkauden lähettiläänä kysellään että milloin on se oikea hetki ja tapa lähteä etsimään sitä oikeaa treffisivustolta. Jaan parhaat vinkkini siitä miten seuraa kannattaa lähteä netistä etsimään.

Olen aiemmin kirjoittanut siitä, Mikä on oikea aikaa aloittaa seuranhaku eron jälkeen?
Huomaat kyllä sopivan hetken siitä, hallitseeko entinen kumppanisi kuvaasi toisesta sukupuolesta, ja lähdetkö etsimään uudesta suhteesta jotain eksäsi vastakohtaa. Silloin tuntuisi, että aika uudelle suhteelle ei ole vielä.

Mutta kun erosta on kulunut sinulle sopiva aika ja tunteet ovat rauhoittuneet, lähde liikkeelle siitä, että määrittelet tavoitteesi seurahakuun. Kuulostaa kankealta ja business-kieleltä, mutta tällä kertaa kirjaat ylös omia parisuhdetavoitteitasi, jotka takaavat onnellisuuttasi.

1. Mitä haluan parisuhteesta?

Kirjoita ylös lista asioita joita toivot parisuhteelta, vaikka 2-5 kohtaa. Oma listani näyttäisi esimerkiksi tältä:
– Läheisyyttä
– Yhteiskunnallisista asioista kiinnostunutta keskusteluseuraa
– Matkailukaveria
– Elämän ja arjen jakaminen

2. Minkälainen olisi unelmakumppanisi?

Listaa mitkä ovat esimerkiksi 5 tärkeintä asiaa kumppanissa. Oma listani voisi olla vaikkapa:

– Liberaali
– Osaa puhua kirjoista, leffoista ja populaarikulttuurista
– Viihtyy kulttuuritapahtumissa
– Pitää eläimistä
– Huumorintajuinen

3. Rajoituksia

Listaa, onko sinulla jotain erittäin tärkeitä rajoituksia kumppaninetsinnässä, esimerkiksi ei saa omistaa koiraa, ei saa harrastaa metsästystä tai olla pienten lasten yksinhuoltajavanhempi.

Kirjaa nämä ylös kuten edelliset, minun listani voisi olla vaikkapa:

– Ei absolutisti
– Ei yli 500 kilometrin päästä minusta
– Ei pieniä lapsia

4. Tärkein asia etsiessä seuraa netistä: Avoimuus!

Nyt sinulla on aika selvät sävelet siitä mitä olisit kaikkein mieluiten hakemassa. Kannattaa kuitenkin jo heti muistaa, että kun se oikea kävelee vastaan, ei sillä ole enää hirveästi merkitystä onko hänellä niitä lapsia, palaako tupakka tai onko hän lukenut kirjastot läpi vai ei.

Suurin haaste parisuhteen etsinnässä netissä onkin se, että pidät koko ajan silmäsi auki monenlaisille ihmisille, etkä kirjaa näitä määreitä liian tiukkaan profiilisi. Se sinulle kaikkein sopivin kumppani voi olla aivan erilainen kuin itse mielessäsi kuvittelet!

Listat auttavat profiilitekstin kirjoittamisessa

Näistä omista listoistani saisin nyt aikaan melko helposti nettideittiprofiilissa kysyttävän oman kuvailun sekä ”Sinusta”-tekstin jossa kuvailen mitä olen hakemassa. Vaikkapa esimerkiksi näin:

Minä:
”Minä olen läheisyyttä kaipaava, intohimoisesti yhteiskunnallisista asioista välittävä nainen, joka puhua pälpättää kunnes keskeytät minut.

Rakastan matkustelua ja kun lentokone tai juna ei ole kiidättämässä minua uusiin seikkailuihin, elän tavallista arkea Helsingissä kissojeni kera. Nautin asumisesta isossa kaupungissa vapaana työn ja eläinten lisäksi muista velvoitteista. Haluaisinkin ottaa kaupungista enemmän irti, ehkä sinun kanssasi?”

Sinusta:
”Toivon että jaat liberaalin elämänkäsitykseni, ”live and let live”. Sinun kanssa haluaisin uppoutua myös loputtomiin maailmanparannuskeskusteluihin ja käydä avartamassa mieltämme ja tutustumassa uusiin asioihin erilaisissa riennoissa drinkkikoulusta taidenäyttelyihin ja jazzkonsereista kirppareihin.

Sinulla on pilkettä silmäkulmassa ja olet eläinrakas. Elän urbaania elämää ja toivon että sinusta tulee osa sitä.”

Huomaathan, että en kirjoittanut ylös tuota kieltolistaani lainkaan enkä lähtenyt selittelemään sitä miksi etsin seuraa netistä. Kiersin kieltolistani ilmaisemalla asiat rivien välistä. Kieltolistat pelottavat toisia sinkkuja, yritä siis viimeiseen asti välttää niiden kirjaamista ylös.

Mitä vielä odotat? Seuraa löytyy helpoiten kun olet itse aktiivinen: tee profiili ja hyppää mukaan!

Kaikille mukavaa seuranhakua netistä toivottaen,
Heli E-kontakti.fistä

(Visited 5 086 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*