Treffit netissä – tämä kannattaa huomioida

Älä anna treffien olla epämieluisa tilanne. E-kontakti.fin vinkeillä saat treffit netissä sovittua sujuvasti.

Älä anna treffien olla epämieluisa tilanne. E-kontakti.fin vinkeillä saat treffit netissä sovittua sujuvasti.

Tutkimustemme mukaan jo liki 40 prosenttia kaikista suomalaista sinkuista on joko kokeillut tai aikoo kokeilla löytää treffit netissä. Hyvät vinkit nettideitin onnistumiseen tulevat tässä.

Näe kuvan, iän ja paikkakunnan taakse

Älä lähde kirjoittamaan profiilitekstiäsi tai suhtaudu nettideittiin niin, että sinä määräät kuka SAA olla sinuun yhteydessä. Älä sulje siis kokonaisia ihmisryhmiä pois, vaan mieluummin houkuttele haluamiasi luoksesi.

Hyvä treffiprofiili on tietenkin persoonallinen ja kertoo sinusta, eikä ole vain luettelo kliseitä.

Miten treffailla netissä?

Nettideitissä E-kontakti.fissä on helppoa flirttailla toisen jäsenen kanssa lähettämällä flirttikuvia toiselle. Omalla tavallaan flirttailuksi lasketaan myös vierailu toisen profiilissa: monet ihmiset katsovat hyvin tarkkaan, kuka heidän profiilissaan vierailee.

Viestin lähettämiseen suhtaudutaan parilla eri tavalla deittaillessa netissä: toiset luottavat todella lyhyen viestin voimaan ja saattavat lähettää vain ”Moi, mitä kuuluu?” -tyyppisen viestin. Toiset taas räätälöivät muutaman lauseen viestin jokaiselle vastanottajalle erikseen, ja kolmannet käyttävät samaa viestipohjaa kaikille.

Näistä vaihtoehto 2 on se suositeltava, lue lisää hyvän viestin tekemisestä nettitreffipalstalla:
Deittisivu ohjeistaa: Täydellisen viestin anatomia

Treffit vasta kun sinulle sopii

Monesti miehillä tuntuu olevan tahto tavata paljon nopeammin kuin naisilla, naiset mieluummin kirjoittelevat pitkään ja tutustuvat anonyymin nimimerkin takana.

Älä anna kenenkään ahdistaa sinua tapaamiseen tai antamaan oikeita yhteystietojasi jos et tunne oloasi turvalliseksi. Muista kuitenkin se, että kirjoitusten perusteella on myös helppoa ihastua toiseen eikä se sanan säilä sitten välttämättä enää välttämättä pädekään tavatessa. Nopeat treffit ja puhelu tosielämässä, jossa voitte tarkistaa toimiiko kemia välillänne, on paikallaan.

Eikä ensimmäisten treffien tarvitse kestää tuntitolkulla, parikymmentä minuuttia riittää määrittämään haluatko tavata uudelleen.

Ja muista oivat vinkkimme täydellisiin treffeihin:
Hiljaisuus treffeillä? Aloita keskustelu näillä vinkeillä
Näin netissä sovitut treffit onnistuvat: Rentoudu ja kuuntele

Nettitreffit mahdollistavat Sen Oikean löytymisen kun avaat sydämesi

Muista, että sinua ei ole sidottu etsimään vaoin 20 kilometrin säteellä kumppaniehdokasta. Hae rohkeasti kumppania myös laajemmalta alueelta. Älä ainakaan kirjoita profiilitekstiisi, että kumppaniehdokas ei saa asua sinusta tiettyä kilometrimäärää kauempana, se nyt pelottaa pois kenet tahansa!

Harva kertoo koskaan löytäneensä sen elämänsä rakkauden samasta ruuhkabussista, oman kotiseudun lenkkipolulta tai ruokakaupasta. Jos et ikinä avaa siipiäsi laajemmalle ja junnaat samaa rahaa töistä kotiin ja takaisin töihin, et voi koskaan löytääkään onnea.

Elämän rakkaus etsinnässä, oletko sinä valmis?

Nettideitti on helppo ja nopea tapa löytää seuraa, jossain elämänvaiheessa jo liiankin nopeaa eli silloin kun olet juuri eronnut. Erosta toipuminen kestää pitkään, pidemmästä suhteesta vielä pidempään.

Tuntuu julmalta lähteä treffeille toisen sinkun kanssa jos haluaa sillä tavalla vain nostaa omaa itsetuntoaan ja pelata? Ala sopia treffejä vasta sitten, kun olet itse valmis siihen, älä ala luoda profiilia nettideittiin heti eron jälkeen.

Älä kiusaa muita sinkkuja: Vältä laastarisuhdetta

Nettideittiterveisin, 

Heli E-kontakti.fistä

(Visited 4 521 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*