Rakkaus löytyi netistä: Kiinnostus alkoi väärästä tiedosta

Tiinan ja Jukka-Pekan rakkaus alkoi vauhdikkaasti ja häitä vietettiinkin jo vuoden kuluttua ensitapaamisesta!

Tiinan ja Jukka-Pekan rakkaus alkoi vauhdikkaasti ja häitä vietettiinkin jo vuoden kuluttua ensitapaamisesta!

Porvoolaisen Tiinan, 48, ja sipoolaisen Jukka-Pekan, 55, tositarina tapaamisestaan E-kontakti.fissä alkoi marraskuussa 2013, kun vaalea Tiina herätti miehen huomion nettideittisivustolla, tosin väärällä asialla..

JP innostui sivustolla erityisesti siitä, että Tiina kertoi harrastavansa pyöräilyä, miehen lempiajanvietettä. Jossain vaiheessa ilmenikin, että ei Tiina nyt niin innokas ollut pyöräilyn perään, mutta kiinnostus oli jo herännyt.

Ensitreffit pari sopi muutaman viikon päähän ensimmäisestä viestistä, joulukuun alkupuolelle. Tuona aikana tekstiviestit ja sähköpostit viuhuivat aktiivisesti ihastuneen parin välillä.

Nopeaa toimintaa: yhteinen koira ja kihlat kuukaudessa!

Kun pari kohtasi, joku sanoi klik, ja niin pari yllättikin itsensä suunnittelemasta jo yhteistä joulua joka häämötti kolmen viikon päästä.

Kauan ei nokka parilla tuhissut yhteisen elämän yksiin sovittamisessa kun oma rakas oli löytynyt vierelle. Jo joulukuussa 2013 he hankkivat yhteisen koiran, kihlat vaihdettiin tammikuussa 2014 ja häitä tanssittiin ensimmäisen tapaamisen vuosipäivänä 5.12.2014.

Pyöräily on kuitenkin muodostunut parin yhteiseksi harrastukseksi. Lenkkejä vauhdittaa tietenkin yhteinen karvaturri.

Rakastuneiden Tiinan ja JP:n tulevaisuuden suunnitelmat kuulostavat aika ideaalisilta.

– Ollaan naimisissa, tyytyväisiä elämään ja toisiimme, JP lopettaa.

Lue lisää tositarinoita E-kontakti.fissä tavanneista ihmisistä: E-kontakti kokemuksia.

Oletko sinä tavannut elämäsi rakkauden sivustomme kautta? Kerro tarinasi meille, maksamme julkaistuista jutuista palkkion.

Nettideitti muutti Tiinan ja JP:n elämän, anna netin yhdistää myös sinut uuteen rakkaaseen! Kirjaudu sisään ja aloita rakkaustarinasi jo tänään!

(Visited 11 615 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*

6 kommenttia:

 1. Eipä ole löytyny 🙁 Vaan eikait sitä varmaan näin vanhana löydykkää !

 2. Liian kallista .

  1. Hei ja kiitos kommentistasi

   E-kontakti.fi on turvallinen, asiallinen ja luotettava deittisivusto. Sen vuoksi tarkastamme kaikki luodut profiilit sekä sivustolle lisätyt valokuvat ja tarjoamme asiakaspalvelua vuoden jokaisena päivänä kello 09-23.

   Tämä pitää jäsenet, jotka eivät ole kumppanin etsimisessä vakavissaan poissa sivustolta, ja todennäköisyys tavata vakavissaan oleva henkilö kasvaa.

   Kehitämme sivustoa ja sen laatua jatkuvasti. Kaikki tämä vaatii henkilökuntaa, minkä vuoksi tilauksesta peritään maksu.

   T: Henri E-Kontakti.fi:stä

 3. On kiva kuulla että muut ovat löytäneet seuraa. Ihmetyttää vaan tuo nopea avioituminen, varsinkin jos takana on jo ero aiemmasta liitosta, niin eikö tee mieli olla varovainen ? Olen kokeillut joitakin deittipalveluja, mutta ei ole löytynyt ketään itselle sopivaa. Tässä palvelussa oma naama tulee esille mainoksissa jos kuvansa lähettää, se ei tunnu turvalliselta, kun ajattelee kuinka paljon nykyisin väärinkäytetään ihmisten tietoja netissä.

  1. Hei Taina

   Älä huoli, jos sinua epäilyttää kasvosi näyttäminen mainoksissa, niin voit aina poistaa ruksin asetustesi kohdasta, jossa annat luvan käyttää tietoja markkinointitarkoituksiin. Tsemppiä treffailuun!

   T:Marjut, E-kontakti