Mies, tällainen profiilikuva parantaa (ihan oikeasti) deittimahdollisuuksiasi

Nettideittiprofiilissa karvaisten eläinten kanssa poseeraaminen kannattaa! /Flickr

Koira tai kissa kainaloon nettideittiprofiilin kuvaan!

E-kontakti.fin nettideittailuasiantuntija vinkkaa, millainen profiilikuva miehen kannattaa valita. Jotkut asiat toimivat paremmin kuin toiset, ja lue myös ei toimi -huomiot.

Miehet miehet miehet… Te olette ihania, emmekä voisi elää ilman teitä, mutta profiilikuvissa ette aina ole ihan parhaimmillanne. Profiilikuva on panostamisen arvoinen asia, sillä se lisää mahdollisuuksia seuran saamiseen huomattavasti. Voisin kirjoittaa tästä aiheesta vaikka kuinka monta bloggausta, ja niin varmaan teenkin.

Profiilikuva on yksittäisenä elementtinä nettitreffiprofiilin tärkein osa. Hyvällä kuvalla, ja lisäksi kuva-albumilla, pystyt siis vaikuttamaan erittäin positiivisesti siihen kuinka ihmiset sinut näkevät.

Asiaa on tutkittu paljon, ja johtopäätöksistä löytyy muun muassa seuraavaa:

Lemmikki kuvassa, toimii

Kuka muka ei tykkää, koira tai kissa kainaloon! Tai muu pörröinen elukka, liskoja tai käärmeitä ei ehkä kannata kuvissa halailla.

Profiilikuva vessassa, ei toimi
Suomessa on kesä kauneimmillaan ja silti moni ottaa kuvan vessan kelmeässä loisteputkivalossa. Vaikka kylpyhuoneesi olisikin siisti, ei se ole ensimmäinen asia johon haluat potentiaalisen kumppanin kiinnittävän huomiota.

T-paita päälle, toimii

Kaikkein huonoin tulos tulee kuvalla, jossa mies pullistelee ilman paitaa päällä.

Selfie, ei toimi
Naisilla selfie-kuva toimii, miehille ei. Pyydä reteästi työkaveria näppäisemään sinusta kuvan vaikka sen autosi vieressä tai muualla ulkona.

Jos nappaat kuvan web-kameralla, tarkista seuraavat asiat: onhan paita päällä, eihän takaa näy jotain sekaista asuntoa liikaa, onko tukka kammattu. Mieluiten kuvan tulisi tulla ylhäältä alaspäin otettu, alhaalta ylöspäin otetussa kuvassa korostuu ikävästi mahdollinen kaksoisleuka.

Profiilikuva ulkona, toimii

Ulkona otettu profiilikuva tuottaa tulosta, sillä jo näin pienellä jutulla pystyy näyttämään hieman omaa elintapaansa.

Kuvassa alkoholia tai tupakka, ei toimi
Oluttuopponen kuvassa voi olla kiva kuva kavereille jaettavaksi Facebookiin, mutta on se antaa sinusta aivan väärän kuvan heti ensi alkuun.

Ei katsetta kameraan, toimii

Lieneekö se pieni mysteeri, mutta miehillä profiilikuvassa toimii se, että he eivät katso suoraan kameraan.

Kaveriporukasta rajatut kuvat, ei toimi
Et anna parasta kuvaa itsestäsi, jos ainoa kuva jonka voit profiilikuvaksi laittaa, on sellainen josta jää jäljelle toisen ihmisen naamanpuolikas tai osa kehoa. Valitse aina kuva jossa olet yksin.

Näytä pala elämääsi, toimii

E-kontakti.fissä voit ilmaiseksi lisätä profiiliisi kuva-albumin, jossa voi olla jopa 30 kuvaa. Albumi voi olla myös lukittu. Esittele hieman elämääsi ja harrastuksiasi myös kuvien muodossa!

Profiilikuvalla saat lisättyä kiinnostavuutta jopa 15-kertaiseksi ilman profiilikuvaa oleviin miehiin verrattuna, hyvän kuvan lisääminen siis todella kannattaa!

Kesäterveisin,

Heli E-kontakti.fistä

(Visited 9 227 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*

3 kommenttia:

  1. Teillä on erikseen ohje siitä, millainen profiilikuva kelpaa ja millainen ei. Jos vaikka kohde on hieman kauempana, niin ei kelpaa enää, eli tokkopa tuo kahden koiran kanssa olevakaan sitä rimaa ylittäisi. Samassa ohjeessa myös kielletään kuva, jossa kasvot näkyvät sivulta päin. Eli lähinnä passikuvan kaltaiset kelpuutetaan niiden vaatimusten mukaan (jotka siis ovat samalla sivulla, missä profiilikuva ladataan).

    1. Hei, pyrimme rajaamaan kuvat noin rinnan korkeudelta neliön muotoisiksi kasvokuviksi. Kuvassa ei saa esiintyä muita ihmisiä, koiria ja kissoja kylläkin tokikin 😀 Sivuprofiilissa tärkeintä on ihminen on tunnistettavissa. Jos kuva on otettu vaikapa 10 metrin päästä ja siitä pitäisi rajata kasvokuva, on se usein mahdotonta huonon laadun vuoksi ja koska ihmistä ei enää kuvasta tunnista. Tällaisia kokovartalokuvia voi lisätä omaan albumiinsa!

      Voit laittaa kuvan meille asiakaspalveluun info@e-kontakti.fi niin voimme vastata sinule tarkemmin.

  2. Päivitysilmoitus: Nettideitti-vinkki: kuvattomat profiilit