Nettideitti-vinkki: Kuvattomat profiilit, miten suhtautua?

Nettitreffit ilman profiili on kuin lähtisi laskettelemaan ilman suksia. Kuvallisena nouset paremmin esiin sivustolla.

Nettitreffit ilman profiili on kuin lähtisi laskettelemaan ilman suksia. Kuvallisena nouset paremmin esiin sivustolla.

Nettitreffisivustolla on jokaisen oma valinta, haluaako kuvaa pitää julkisena vai ei. Kannattaa kuitenkin muistaa, että kuvattomuudesta on paljon haittaa seuranhaussa.

Nettideitti ilman profiilikuvaa on vähän kuin lähtisit laskettelemaan ilman suksia. Ilman kuvaa jäät paitsi muun muassa näkyvyydestä uutiskirjeissä sekä palvelun etusivulla. Kuvattomana sinut voidaan myös helposti suodattaa pois hauista.

Usein kuvansa kanssa arastelevat enemmän yli 40-vuotiaat kuin nuoremmat käyttäjät nettitreffi-palveluissa. Ole sinä se rohkea ja lisää kuva profiiliisi! Hyvän profiilikuvan ohjeet löydät jutuistamme:

Hyvä profiilikuva on tärkein: 10 vinkkiä deittailijoille

Mies, tällainen profiilikuva parantaa (ihan oikeasti) deittimahdollisuuksiasi

Nettitreffeillä kuvaton ja tekstitön kannattaa ohittaa

No mitä näistä kuvattomista sitten pitäisi olla mieltä? Heistä suuri osa on aivan tosissaan deittailemassa olevia ihmisiä, joten kiinnitä ihmeessä heihin huomiota ja varsinkin jos profiilista löytyy kuva-albumi. Usein ihmisellä on jokin hyvä syy miksi kuvaa ei löydy, anna hänelle mahdollisuus kertoa se sinulle.

Raja kuitenkin menee jossain: jos nettideittiprofiili on sekä kuvaton että profiilitekstiä ei ole vaivauduttu kirjoittamaan, älä sinäkään vaivaudu enempää sellaisesta jäsenestä!

Jos kuvattomuus ärsyttää sinua kovasti, olethan huomannut että Haku-sivuilla on olemassa suodatin, jolla näkyviin hakuun saa vain jäsenet joilla on joko kuva tai kuva-albumi.
Yksi oma nettideittiryhmänsä ovat nämä ihmiset, jotka laittavat kyllä kuvansa julki, mutta ottavat kokovartalokuvan 20 metrin päästä ja peittävät kasvonsa vielä eri keinoin.

Tällainen ihminen kuitenkin varmasti mieluusti laittaa sinulle paremman kuvan yksityisviestinä, kuvanhan voi kätevästi liittää mukaan viestiin Uusi viesti -sivulla ja jäsenten profiilista löytyvien viestilaatikoiden alla liitteenä.

Profiilikuvan saa myös kuva-albumiin lukon taakse

Jos kuvan laittaminen nettideittiprofiiliin on sinulle liian suuri askel, harkitse laittavasi kuvasi kuva-albumiin. Albumiin voi ladata yhteensä 30 kuvaa, pluspakettilainen jopa 5 albumia joissa kaikissa voi olla 30 kuvaa.

Kuva-albumissa voit valita, haluatko kuvan tai kuvien olevan julkisia vai näkyvän vain sinulle.
Jos päätät sulkea kuvasi lukon taakse, voit antaa avaimia albumiisi itse määrittelemillesi sinkuille avaimet-sivulla. Voit myös poistaa avaimia aivan yhtä helposti Poista-painikkeella.

Jos olet vakaan päätöksesi tehnyt että kuvaa et halua laittaa esille, etkä halua siihen liittyviä pyyntöjä myöskään viestilaatikkoosi, kannattaa Asetukset-sivuilta käydä muuttamassa asetus niin, että sinulle ei enää voi lähettää lainkaan profiilikuvanlisäyspyyntöjä.

Mukavaa nettideittailua kaikille kuvallisille ja kuvattomille jäsenille,
Heli E-kontakti.fistä

(Visited 5 757 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*

2 kommenttia:

 1. Hei! Minä olen sitä mieltä, että kuvalla ei oe mitään merkitystä jos on n. 60 vuotias. Tässä iässä ei mielestäni enää ulkonäkö ole tärkeimpiä asioita elämässä ja varsinkaan toimivassa hyvässä kumppanuudessa.

  Minä olenkin ihan tietoisesti poiminut kaikki kuvalliset leuhkijat pois. Olen löytänyt ihania ihmisiä, joiden kanssa on ollut mielenkiintoista vaihtaa ajatuksia.

  Kumppanuudessa en arvosta ulkonäköä lainkaan. Me jokainenhan olemme isämme ja äitimme näköisiä. Minun vanhempani ovat ainakin parhaansa yrittäneet. Eivätkä ole pystyneet parempaan minua tehdessään. Mielestäni luonne on paljon tärkeämpi ja se miten kohtelee, katsoo ja osaa rakastaa kumppaniaan. Sillä on se todellinen suuri merkitys.

  1. Hienoa ja kiitos mielipiteestäsi!

   Se on ihan totta, että eihän sillä kuvalla pitäisi olla mitään merkitystä. Me ihmiset vain olemme viettiemme vietävissä sillä tavalla että usein se vaikuttaa.

   Upeaa että joku katsoo pintaa syvemmälle sinun tavallasi.