Tämän ikäistä seuraa naiset ja miehet oikeasti etsivät

COLOURBOX6831972

Saamme tänne E-kontakti.fihin paljon palautetta naisilta, jotka tuumaavat että miehet hakevat aina vain hyvin nuorta seuraa nettideittisivustolla. Tutkimme, pitääkö tuo väite paikkaansa.

E-kontakti.fihin on luotu viiden vuoden aikana yli 300 000 profiilia, joista tarkempaan tarkasteluun otimme 107 000 kappaletta. Pyrimme selvittämään, minkä ikäistä seuraa miehet ja naiset hakevat ja eroavatko kriteerit sukupuolten välillä. Poistimme ikien ääripäät valinneita tilastosta jotta se vastaisi mahdollisimman hyvin keskimääräistä suomalaista nettideittailijaa.

Eroja miesten ja naisten välillä

On totta, että miehillä koko elämänsä ajan on laajempi ikähaarukka siinä, minkäikäistä seuraa he hakevat. Laajimmillaan tuo ”haarukka” on liki 20 vuotta, kun naiset kaipaavat enemmänkin seuraa noin 10 vuoden säteellä omasta iästä. Esimerkiksi 65-vuotiaat miehet haaveilevat alaiältään keskimäärin hieman alle 45-vuotiaasta naisesta ja yli 70-vuotiaat jopa neljännesvuosisadan itseään nuorempia alimmillaan.

Mutta myös nuorempia miehiä hakevia naisia löytyy: jopa 70 prosenttia 40–49-vuotiaista naisista on valmis deittailemaan itseään nuoremman miehen kanssa.

Naisten ja miesten näkemykset eivät kohtaa yhdessä asiassa: n. 40–50-vuotiaat miehet hakisivat kovinkin nuorta kumppania, mutta sen ikäinen mies ei taas naisille tunnut kelpaavan.

40–50-vuotiaana mies alkaa myös ronkelimmaksi kuin mitä oli nuorempana. 52 vuotta on se yläraja, jolloin keskimäärin aletaan etsiä vain ja ainoastaan itseään nuorempaa seuraa.

Hupaisa seikka miesten haussa on se, että yli 60-vuotiaana haetaan alaiältään vieläkin nuorempaa seuraa kuin 50-vuotiaana!

Mikä olisi sopiva ikähaarukka?

E-kontakti.fissä määritellään ikähaarukka ala- ja yläiälle. Jotkut ihmiset ottavat nämä määritellyt hyvin vakavasti, esimerkiksi niin että eivät halua olla tekemisissä sellaisen jäsenen kanssa jonka ikähaarukkaan he eivät mahdu.

Siksi me suosittelemme, että haarukka kannattaa olla realistinen, esim. 10–15 vuotta, eikä 30–40 vuotta. Suosittelemme myös että käytetään tasalukuja, vaikkapa 35–45 tai 40–50. Se antaa kuvan, että ei ole niin nokon nuukaa, jos kumppani löytyisi vaikkapa 46-vuotiaasta. Jos määrität hyvin pienen ”ikkunan” haullesi, vaikkapa 43–45, annat itsestäsi kenties myös hieman hassun kuvan.

Ikähaarukan määrittely realistiseksi todellakin kannattaa, sillä sen perusteella me näytämme sinulle uusia sopivia sinkkuja E-kontakti.fin etusivulla ja uutiskirjeissä. Voit muuttaa ikähaarukkaa Asetukset ja Muokkaa profiilia -sivuilla. Tee muutos ja tallenna valintasi.

Mukavaa kesää nettideittailun parissa kaikille,
Heli E-kontakti.fistä

(Visited 13 698 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*

2 kommenttia:

  1. Minulla on se näkemys ikäeroista että, jos nainen on miestä 7 vuotta vanhempi iän myötä tulee ongelmia sillä,kun nainen on esim 50 v ja mies 43 monelle naiselle tulee ajatus riitänkö minä tuolle miehelle .Olenko hänelle liian vanha ja hän haikailee nuorempia.Iän karttuessa naisella 60 v on asia vieläkin selvempi.Suhteen ollessa toinen ,kun mies on 50 ja nainen 43 tätä ongelmaa ei ole.Eli tämä todistaa sen,että naiselle sopii paremmin vähän itseään vanhempi mies,kuin päin vastoin.Naisella ikähaarukka on oma ikä -3vuotta ja + 7 vuotta.Miehellä se on oma ikä -5 tai 7 ja +2 tai 3 vuotta.Näin vältytään ikäkriisiltä kaikissa elämän vaiheissa.

  2. Konsertit, kuntosalit, kultuuritapahtumat, tanssit, matkat ja suhteitten toimiminen.
    Miehet, miehet! Teitä kaivataan tällaisissa toiminnoissa ja tilanteissa!
    Ikäero pitäisi olla noin 10 vuotta. Nainen on kauemmin viriili ja elää kaummin.