Nainen: Nämä asiat ahdistavat miestä, katso lista

Liian omistava käytös tai vaikeasti tavoiteltavan leikkiminen voi kalahtaa omaan nilkkaan.

Liian omistava käytös tai vaikeasti tavoiteltavan leikkiminen voi kalahtaa omaan nilkkaan.

Amerikkalainen psykologi Seth Meyers on kirjoittanut mielenkiintoisen kirjan, jossa hän paljastaa minkälaisia valituksia naisista hänen miesasiakkaansa yleensä hänelle kertovat.

Naiset pohtivat usein keskenään, miksi sitä ja sitä miestä ei näytä kiinnostavan nainen, vaikka kiinnostusta naisen puolelta olisi olemassa.

Kolme suurinta asiaa, jotka saattavat ahdistaa miestä ja vaikuttaa tämän mielenkiintoon ovat Meyersin mukaan naisen asenne treffeillä maksamisen suhteen, vaikeasti tavoiteltavan leikkiminen ja sitoutumisesta puhuminen liian aikaisin suhteessa

1.     Treffien kustannukset

Meyersin mukaan monet miehet haluavat mielellään maksaa ensimmäisillä treffeillä, mutta montaa miestä ärsyttää, jos nainen ottaa sen itsestäänselvyytenä.

Hoida asia näin: Pelkästään se ele, että olet valmis maksamaan laskusta puolet, osoittaa miehelle että et ole vain rahan perässä tai ole ylimielinen.

2.     Vaikeasti tavoiteltavan leikkiminen

Olet saattanut lukea kirjoista tai nähdä romanttisista elokuvista, että vaikeasti tavoiteltavuus jotenkin maksaa itsensä takaisin.

Ole kuitenkin tarkkana, jos mies ei saa sinua kiinni tai ei saa sovittua kanssasi treffejä, kiinnostus saattaa nopeasti hiipua. Erikoista käytöstä on myös se, jos jostain syystä ei vastata suoriin viesteihin nettideittisivustolla vaan vain hävitään vähin äänin.

Älä myöskään käytä seksiä aseena, se ei ole seksikästä.

Hoida asia näin: Jos et oikeasti etsi deittisi kaltaista miestä tai et halua suhteen etenevän lian nopeasti intiimille tasolle, sano tämä suoraan, äläkä pelaa pelejä toisen tunteilla. Rehellisyys tehoaa miehiin! Jos tapailet miestä, joka ei toiveistasi huolimatta ole valmis odottamaan muutamaa viikkoa tai kuukautta sitä, että varmistut suhteenne syvyydestä, ei hän varmastikaan myös ole oikea ihminen sinun kumppaniksesi.

3.     Sitoutumisesta puhuminen liian aikaisin

Monille naisille tulevaisuuden, vaikkapa tulevien juhlapyhien tai viikonloppujen suunnittelu tulee hyvin automaattisesti. Yhtäkkiä mies saattaakin huomata, että hänen pitäisi sitoutua jo seuraavan hiihtoloman matkaan tai lähtemään kanssasi mökille puolen vuoden päästä.

Miestä saattaa alkaa ahdistaa, jos alat liian aikaisessa vaiheessa vihjailla yhdessä asumisesta, avioliitosta tai muusta sitoutumuksesta, vaikkapa ihan lomastakin. Myös mustasukkaisuus on hyvin vastenmielistä useiden miehien mielissä.

Hoida asia näin: Kerro jo heti nettideittiprofiilissasi tai viimeistään ensi treffeillä että olet liikkeellä tositarkoituksella, mutta jätä asia siihen. Jos suhteenne syvenee, voit muutaman viikon tai kuukauden kuluttua kertoa mistä asioista haaveilet tulevaisuudessa.

Tee selväksi, että sinulla ei ole kiire näiden asioiden toteuttamisessa, mutta että näet ne tulevaisuudessasi.

Mitä mieltä sinä olet psykologi Seth Meyerin listasta? Kerro mielipiteesi jättämällä kommentti tämän kirjoituksen alle.

Kevätterveisin,

Heli E-kontakti.fistä

(Visited 24 564 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*

1 kommenttia:

  1. Hyvä lista! Lienenkö sitten pohjoisen tasa-arvoinen nainen, kun voisin sanoa ihan samat miehestä…?