Aatami etsii Eeva -kohusarjassa deittaillaan alasti

collage11

Kos-saari Kreikassa toimii näyttämönä sokkotreffeille, jotka käydään täysin alasti. Uusi kotimainen ”nakudeitti” Aatami etsii Eevaa kohahduttaa perinteisellä tavalla, deittailu tehdään nimittäin alasti.

Uusi treffisarja ”Aatami etsii Eevaa” on deittiohjelma, joka lisää jännityskerrointa sokkotreffeille.

Keväällä 2015 nähdyt uudet deittiohjelmat Ensitreffit alttarilla tai Temptation Island Suomi ovat tainneet vetää jo kohulta parhaimman terän pois. Nakuilu on esitetty ohjelmassa hyvin luonnollisesti, eikä sitä mitenkään erikseen korosteta.

Nakudeitiksikin tituleerattuun Aatami etsii Eevaa -ohjelmaan on valittu ihmisiä, joiden on ajateltu sopivan erityisen hyvin toisilleen. Kahdeksassa jaksossa seurataan, mitä tapahtuu, kun rohkeat sinkut jättävät vaatteensa ja ennakkoluulonsa kotiin löytääkseen parin, ilman mitään ulkopuolisia häiriötekijöitä.

Yllätyskosija pamahtaa paikalle kesken treffien

Ensimmäisessä jaksossa Aatami etsii Eevaa -sarjassa nähdään Tanja ja Sami, jotka tapaavat romanttisesti rannalla, täysin nakuina.

Ruokaa laitettuaan ja tutustuttuaan nakudeittailu saa yllättävän käänteen, kun saarelle tulee toinenkin ”Aatami” tarjolle. Miehet kisaavat Tanjan huomiosta ja voittaja pääsee treffeille neidon kanssa.

Treffien jälkeen on Tanjan aika päättää, kumpi miehistä kiinnostaa enemmän. Hän antaa avaimen sille miehelle, joka kiinnostaa enemmän.

Vaatteet puetaan päälle aivan viimeisessä vaiheessa, viimeisille treffeille. Viimeisessä vaiheessa valittu ”Aatami” saa tehdä valinnan, haluaako hän ”Eevan” kanssa treffeille.

Toisessa jaksossa kisaajina taas nähdään kaksi naista, jotka tavoittelevat Antin suosiota puolelleen.

6.3.2015 Nelosella alkavan ohjelman trailerin voit katsoa alta:

Miltäs nakudeittailu kuulostaa, rohkenisitko itse mukaan?

Jos vielä etsit unelmiesi miestä tai naista, kirjaudu sisään E-kontakti.fihin ja tutustu tuhansiin suomalaisiin sinkkuihin.

(Visited 22 526 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*