E-kontaktit aikuisille: Rakkaus löytyi lahden takaa

Seija ja Lexa tapasivat E-kontakti.fissä. E-kontakti.fi on tositarkoituksella deittaileville aikuisille tarkoitettu nettitreffisivusto.

Seija ja Lexa tapasivat E-kontakti.fissä. E-kontakti.fi on tositarkoituksella deittaileville aikuisille tarkoitettu nettitreffisivusto.

Suomen suurin nettideittipalvelu E-kontakti.fi on suunnattu tositarkoituksella deittaileville aikuisille. Sieltä elämänsä rakkauden löysivät myös Seija ja Lexa.

Espoolainen Seija kirjautui sisään nettitreffipalvelu E-kontaktiin kesällä 2014.

– Huomasin heti, että Lexa oli käynyt katsomassa profiiliani ja tykännyt siitä. Jokin profiilissa viehätti minua, sillä päätin vastata viestiin vaikka hän asuikin Tukholmassa, Seija muistelee suhteen alkua.

Kohtalokas tuosta ensimmäisestä viestistä tulikin sillä viestittelyä jatkui heinäkuulta lokakuulle. Ensimmäinen puhelu oli yllätys, sillä Lexa oli löytänyt Seijan numeron Facebookista.

– Eipä kumpaakaan oikein jännittänyt tilanne, oli oikein miellyttävää ja puhuimme parikymmentä minuuttia. Siitä puhelusta alkoi sitten varsinainen kiinnostus toista kohtaan!

Lokakuussa mies viimein saapui Helsinkiin laivalla.

– Se oli jännittävä hetki kummallekin. Mutta kun katseemme kohtasivat, tiesin heti missä mennään ja tuli todella hyvä fiilis tavatessamme. Piipahdimme siinä kuohuviinillä sekä lounaalla. Aika meni kuin siivillä ja puhuimme todella paljon.

Kohtaaminen oli merkittävä myös koska silloin Seija päätti lopettaa muiden sinkkujen kanssa keskustelun ja keskittyä vain tukholmalaismieheen.

Skypellä pääsi toista lähelle

”Lovestory” jatkui soittelemalla, kirjoittelemalla ja videopuheluin. Varsinkin Skypen välityksellä videopuhelulla toista pääsi lähelle, vaikka fyysisestä välimatkasta vastasi Suomenlahti.

Lexa saapui jouluksi Suomeen ja visiitti meni niin hyvin, että Seija matkasi miehen perässä Ruotsiin.

– Tuolla reissulla viivyin viisi viikkoa, siinä vaiheessa olimmekin sitten jo tutustuneet todella hyvin.

Tulevaisuuden suunnitelmat keväällä 2015 pitävät parilla sisällään yhteisen kesän vieton, pari ”seilaa” edes takaisin kahden maan välillä.

– Myöhemmin syksyn tullessa on tarkoitus muuttaa yhteen Suomessa, sitä odotellessa. Kiitos E-kontaktille ja ehkä hieman ”kohtalon sormellekin”, Seija päättää ihastuttavan tarinansa.

Oletko sinä tavannut elämäsi rakkauden sivustomme kautta? Kerro tarinasi meille, maksamme julkaistuista jutuista palkkion. 

Nettideitti muutti Karinan ja Paulin elämän. Entä sinun? Kirjaudu sisään ja aloita rakkaustarinasi jo tänään!

(Visited 6 745 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*