Nettideitti: Mistä tietää, että mies on kiinnostunut?

1258x800-mies

Oletko koskaan huomannut, kuinka vaikea on tietää onko mies kiinnostunut sinusta? Joskus miehet valittelevat, että naisten aivoituksia on vaikeaa hahmottaa, varsinkin jos kyseessä on nettideitti. Mutta niin on miestenkin. Kuinka mies sitten isketään, ja mistä tietää että mies on kiinnostunut? Flirttivinkkejä kokeneemmillekin nettideittailijoille.

Tosielämässä saa yleensä suhteellisen helposti tietää, onko mies oikeasti kiinnostunut. Ne klassiset pääntaivutukset, kosketukset, läheisyys toiseen ja silmiin katsominen ovat klassisia merkkejä. Ja ei toki unohdeta puhetta: jos mies kehuu sinua, on se erinomainen merkki kiinnostuksesta!

Anonyymisti nettideitissä näitä viestejä on toki tosielämää vaikeampaa todentaa.

Nettideitti: Miten osoitat kiinnostuksen?

 • Vieraile toisen profiilissa. Tästä jää jälki, ja saat mitä luultavimmin vierailun takaisin.
 • Lähetä flirttiviesti. Kyllä, naisetkin saavat niitä lähettää.
 • Kirjoita personoitu viesti. Älä kirjoita viestiä, joka on suunnattu kaikille. Kirjoita juuri hänelle. Liitä viestin mukaan kuva itsestäsi, joka ei ole profiilikuvasi. Kuvalla saat aina hyvin huomiota, ja jos profiilissasi ei ole kokovartalokuvaa, pistä sellainen.
 • Muista pitää tunteesi ja kielesi kurissa vaikka olisitkin hyvin kiinnostunut. Sellainen viesti, jossa kerrot että ”sopisimme todella hyvin yhteen”, voi olla hieman ahdistava, ihan kumman tahansa sukupuolen lausamana. Kerro itsestäsi positiiviseen sävyyn ja anna toisen tehdä ihan itse päätelmä siitä onko teissä ainesta pariksi.
 • MUISTA: Jos saat positiivista vastakaikua flirtille ja ulkonäköäsi kehutaan, ota se kehu kehuna vastaan. Älä välitä jos se nyt koskeekin vain ulkonäköäsi eikä muita persoonallisuutesi osa-alueita. Miehet yleensä näkevät asiat hyvin visuaalisesti, naiset taas tykkäävät lukea enemmän. Ja kukaan ei varmaan koskaan saa liikaa kehuja, ja miten hän voisi kehua juuri mitään muuta asiaa kun olette vasta tutustumassa toisiinne?

Kiinnostuksen elkeet treffeillä

Kun pääsette tosielämän kohtaamiseen asti, on miehen viestejä helpompaa lukea. Muista kuitenkin, että tämä nyt ei ole tieteenala, jossa olisi sataprosenttisia totuuksia.

Mistä tietää onko mies kiinnostunut?

 • Oikeasti kiinnostunut mies tai jopa ihastunut mies nojautuu seurassasi sinua vasten = Ele voi olla hyvin hienovarainen, eikä mies välttämättä nyt röhnötä pöydällä sinua vastaan. Mutta huomaat kyllä jos miehen keho on suuntautunut sinua kohti.
 • Katse = Katsominen suoraan silmiin on toki eleistä ehkä kaikkein selvin.
 • Eleiden kopiointi = Tätä kutsutaan peilintämiseksi. Tekeekö hän siis samoja eleitä sinun perässäsi, solmii kätensä puuskaan, sukaisee tukkaansa tai vastaavaa.
 • Hermostuneisuus = Mistä tietää että mies on ihastunut? Katso onko mies hieman hermostuneen oloinen, jännittynyt? Ainakaan et ole ihminen jonka kohtaamiseen hän suhtautuu välipitämättömästi.
 • On kiinnostunut tietämään lisää sinusta = Hän ei pidä vain monologia vaan myös kysyy sinulta aktiivisesti kysymyksiä. Älä toki itsekään aloita mitään monologia, vaan ylläpidä keskustelua.

Ihastunut mies osoittaa kiinnostuksensa paremmin oikeilla treffeillä.

Mistä tietää että miestä ei kiinnosta?

 • Ei vastausta pariin päivään = Jos ei 50 tunnin aikana ole hetken hetkeä aikaa vastata viestiisi, ei kyllä tunnu olevan kiinnostusta yllä.
 • Monologia itsestä = Jos häntä ei tippaakaan kiinnosta kuunnella sinua tai kysyä kysymyksiä, alkaa toivo olla menetetty.
 • Ei kontaktia, edes katseella = Jos mies välttelee katselukontaktia treffien loppuun saakka ja ei edes yritä koskea sinua edes viattomasti olkapäälle, voi toki olla että hän on vain hyvin ujo ja jännittynyt, tai sitten klassisesti ”He’s just not that into you”, eli hän ei ole sinusta niin kiinnostunut. On vaikea kuvitella, että ihastunut mies välttelee sinua.

Nainen, muista nämä nettideitin helmasynnit

Usein naisten viestinnän helmasynti tuntuu olevan se, että vastataan vain kysymyksiin joita saat, eikä kysytä jatkokysymyksiä toiselta. Tällainen viestittely voi olla miehelle väsyttävää eikä pidä yllä kepeää flirttailevaa otetta.

Samoin utelu miehen yksityisasioista, lasten iät, avioliiton kaatumisen syyt, asumisjärjestelyt, ovat sellaisia yksityisasioita, joiden avaaminen voi olla helpompaa kasvotusten kuin viesteissä.

Miehet usein myös tykkäävät kirjoittaa melko lyhyitä viestejä verrattuna naisiin. Älä tästä loukkaannu.

Jos olet saanut sovittua treffit unelmiesi miehen kanssa, lue täältä mitä muistaa ensimmäisillä treffeillä.

Nainen, nämä asiat ahdistavat miestä – katso lista

Muistathan myös, että tutkimusten mukaan parisuhteesta tulee onnellisempi jos nainen tekee sen ensiaskeleen suhdetta kohti! Nettideitti myös tuottaa onnellisempia suhteita, tässä syy.

Oletko hakemassa unelmiesi miestä? Kirjaudu sisään ja sovi treffit!

Mukavaa nettideittailua ja flirttailua toivottaen,

E-kontakti.fi

 

(Visited 54 996 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*

3 kommenttia:

 1. Hei Heli,

  Luen ensimmäistä kertaa blogiasi ja allekirjoitan miehenä suurimman osan vinkeistänne, noin yleisesti ajatellen. Muutamat asiat eivät päde itseni kohdalla ollenkaan, syynä voi olla se että itselläni on ollut aina naisia kavereina&ystävinä, sekä kotikasvatukseni. Nyt myös ymmärrän miksi, jotkut naiset ovat saaneet täysin väärän kuvan itsestäni. Katson aina ihmisiä silmiin puhuessani, se on täysin luontaista käytöstä omalla kohdallani ja aiemmin en ole edes ajatellut sen merkitsevän muuta, kuin kunnioitusta keskustelukumppania kohtaan. Puhun myös suoraan ja rehellisesti esim.sanon välillä täysin tuntemattomille naisille vaikkapa, olet viehättävän näköinen tai ihana katse sinulla. En tarkoita sillä välttämättä, mitään syvällisempää.
  Kysymykseni ovat, onko tapani toimia jotenkin väärin ja miksi useat naiset ovat sitä mieltä, ettei miehellä saisi olla naisia kavereina / läheisinä ystävinä, kun kuitenkin sallivat asian toisinpäin itsellensä ? Kiitos, jos jaksatte vastata, koska ko.asiat ovat aiheuttaneet hämmennystä jo pitkään. T: Hiukan hämmentynyt.

  1. Heipä hei,

   ei varmasti ole sataprosenttisen väärää tai oikeaa tapaa toimia. Tai iskeä naisia, tai osoittaa kiinnostustaan.

   Yleensä jotenkin tuntuu että Suomessa on tapana jättää tuo romanttinen lirkuttelu melko vähälle, siitä tulee hieman sellainen lipevä kuva. Ja sen aika on sitten kun molemmat ovat täysillä mukana suhteessa.

   Oletko antanut sitten tahtomattasi liian kiinnostuneen kuvan? Riippuu varmasti myös aina siitä vastaanottajasta, miten hän sen kokee.

   t: Heli

 2. Mikäli ihmisellä on asperger, niin hänestä katsekontaktin ottaminen on epämiellyttävää. Tämä ei kerro kiinnostuksesta tai sen puutteesta. Tämä pieni vähemmisto voi joutua vaikeuksiin kulttuurissa, jossa silmiin katsominen on luottamuksen ja kiinnostuksen merkki. Voi herätä erikoinen mielikuva ja olla vaikea suhtautua yhteiskuntaan. Toisaalta mikäli ei halua ottaa katsekontaktia, niin sellaista ei kannata treffata katsekontakti saadakseen vaan muiden ominaisuuksien vuoksi.