Seuraa nettideittien avulla

1258x800 blogiin

Seuraa haetaan — ja löydetään — nykyään yhä useammin nettitreffisivustoilta.

Deittipalvelu on tehokas seuranhakukanava: 75% E-kontaktin jäsenistä löytää seuraa, jota tapailee ”tosielämän” puolella. Lisäksi joka kuukausi 400 sinkkua löytää pitkäaikaisen kumppanin E-kontakti.fistä. 

Katsoin Greyn Anatomiaa. Siinä 90-vuotais pariskunta oli löytänyt toisensa myöhäisellä iällä ja olivat umpirakastuneita. Se sai taas miettimään elämää, rakkautta, tuota elämän kantavaa voimaa. On täysin luonnollista, että ihmiset kaipaavat läheisyyttä, seuraa rinnalleen, eivätkä halua viettää vanhuutta yksin. Tai nuoruutta.

Sinkkuuden plussat

Toki on heitäkin, keille sinkkuus sopii vallan hyvin juuri siihen hetkeen: voi mennä minne haluaa, milloin haluaa, ostaa juuri sitä ruokaa mistä itse tykkää, siivota juuri silloin kuin jaksaa, sumplia vapaa-ajan menot vain oman kalenterin mukaan. Tietyissä elämäntilanteissa tämä vapaana liihottaminen voi tuntua erittäinkin mahtavalta, eikä siitä haluaisi luopua. Mutta kun se oikea tulee vastaan, niin uskonpa, että sinkkuuden nimiin vannovatkin kääntävät kelkkansa ja ovat valmiita joustamaan vapaudestaan.

Nettideiteillä parisuhteeseen

On myös paljon heitä, jotka eivät sinkkuudesta nauti, vaan nimenomaan haluavat kumppanin rinnalleen. Kun ollaan tässä pisteessä, että itsekin tiedostaa ja myöntää itselleen, että kaksin olisi kaunihimpi, matka parisuhdetta kohti on jo itse asiassa alkanut.

Henkilökohtaisesti koen nettideitit helppona tapana löytää seuraa. Ajansäästönäkin. Palveluun on jo valikoitunut oikeanlainen porukka, sillä muutkin etsivät seuraa. Ja maksullisissa palveluissa vieläpä iso osa haluaa sitä seuraa tositarkoituksella.

Deittipalveluissa yhteydenotto on helppoa: voi lähettää flirttejä ja viestejä, käydä keskusteluja. Yleensä nettideittaillessa pääsee(?) myös siinä sivussa käymään läpi erittäin laajan tunneskaalan: hermostuneisuuden odottaessaan vastausta ikuisuuksilta tuntuvien minuuttien ajan, tuntemaan kiihtyvät sydämensykkeet ja perhoset vatsanpohjalla, jännittäämään, innostumaan, ihastumaan. Sekä myös pettymään, kun toinen ei vastaakaan, tai vielä pahempaa, on löytänyt seuraa jostakin toisesta. Turhautumaan, kun alkuun niin hyvin käynnistynyt keskustelu ei johdakaan mihinkään. Ja aloittamaan taas kaiken alusta…Hetkonen, eihän tämän näin pitänyt mennä. Puuduttavaa? Varmasti välillä.

400 sinkkua löytää kumppanin joka kuukausi E-kontakti.fistä

Mutta toivoa antaa se, ettei tarvita kuin yksi oikea keskustelunavaus, se yksi oikea ihminen, ja kaikki voi muuttua. Päivässä. Näin on käynyt niin monille asiakkaistamme. Itse asiassa joka kuukausi palvelun jättävistä asiakkaista 400 ilmoittaa syyksi ”Löysin rakkaan E-kontaktin kautta”. Päivässä tämä tarkoitta noin 14 sinkkua. Enkä nyt puhu niistä, ketkä päätyvät treffeille kauttamme (75% jäsenistämme), vaan niistä, ketkä tosiaan löytävät kumppanin rinnalleen. Tämän takia jaksan uskoa, että niin voi käydä myös sinulle. <3

Menestyksekästä seuranhakua toivottaen,

Jonna E-kontakti.fistä

(Visited 2 831 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*