Seuranhaku kuntoon: kuva, jota ei voi ohittaa!

Blogiin_1258x800_toimiva-nainen

Profiilikuva on tärkeä ensivaikutelman luoja nettideitissä, joten siihen kannattaa panostaa.

  1. Seuranhaku helpoksi: Kuva profiiliin

Kuvallinen profiili saa jopa 15 kertaa enemmän yhteydenottoja kuin kuvaton!

Profiilikuva on ensimmäinen asia, johon toiset deittailijat kiinnitävät huomion profiilissasi, joten kuvaan kannattaa panostaa. Tiedäthän sen itsekin: kiinnität enemmän huomiota niihin profiileihin, joissa on kuva kuin kuvattomiin ja kuvallisista niihin, joissa vastapuoli on edukseen. Hymy tekee ihmeitä — niin tosielämässä tavattaessa kuin kuvassakin.

Vaikka kuvaton profiili on ihan täysin hyväksyttävä meillä E-kontakti.fissä, suosittelemme ehdottomasti profiilikuvan lisäämistä palveluun. Kuvansa voi toki laittaa myös joko lukittuun tai avoimeen kuva-albumiin. Kuvan voit lisätä joko Muokkaa profiilia -sivulla tai kuva-albumiin Kuva-albumini-sivuilla.

  1. Kuva ulkona ja valoisan aikaan

Ulkona luonnollisessa valaistuksessa otettu kuva voi tuottaa sinulla jopa parikymmentä prosenttia enemmän käyntejä profiilissasi! Unohda siis kuvan ottaminen vessassa tai tietokoneen kameralla pimeässä nurkassa, pyydä kaveriasi räpsäisemään sinusta otos ulkona.

  1. Selfiet eivät toimi miehille niin hyvin kuin naisille

Aidot kuvat toimivat aina parhaiten eivätkä pönötysotokset. Valitse siis sellaisia profiilikuvia, joissa olet vaikapa jossain puuhassa, ei se kiristävä rippipuku tai vahva pikkujoulumeikki yllä.

Selfiet toimivat erityisesti naisilla, niissä se luonnollisuus taitaa korostua ja seuranhaku toimii toki aina helpoimmin hyvin luonnollisessa asussa/meikissä eikä sellaisissa juhlakampauksissa.

Miehillä selfiet eivät toimi niin hyvin, eivätkä myöskään kuvat, joissa ollaan ilman paitaa. Asuista toimii parhaiten rento t-paita.

  1. Kokovartalokuva mukaan

Jäsenet, joilla on profiilikuvan lisäksi myös kuva-albumi, joko avoin tai salainen, saavat enemmän viestejä! Erityisesti sieltä toiset etsivät kokovartalokuvaa sinusta, muista myös väläyttää hieman elämääsi vaikkapa ottamalla kuva maisemasta, jossa asut tai kuva, jossa olet harrastuksesi parissa.

  1. Valitse kuvia jossa olet yksin

Annat itsestäsi, usein tahtomattasi, hieman erikoisen kuvan jos sinusta ei ole yhtään kuvaa yksin, vaan olet aina liimautuneena jonkun toisen viereen. Pyydä rohkeasti tuttavaa tai työkaveria ottamaan se kuva, ei se satu!

Lisää kuvavinkkejä löydät:
Hyvä profiilikuva on tärkein: 10 vinkkiä deittailijoille
Mies, tällainen profiilikuva parantaa (ihan oikeasti) deittimahdollisuuksiasi
Nettideitti-vinkki: Kuvattomat profiilit, miten suhtautua?

Nettideittiterveisin,

E-kontakti.fi

(Visited 7 513 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*

1 kommenttia:

  1. Kuvat ovat kuin sielunpeili. Jos kuva on huonolaatuinen tai kuvattava ei alkuunkaan ole oma itsensä kuvassa, siis yliposeeraa, niin hylkyyn menee. Jos jotain vois vaikuttaa, niin kuvan laatu on ykkösiä. Sitä voisi verrata ensitapaamiseen. Eli jos silmikkäin henkilö ei ole oma itsensä tai yrittää esittää paljon enemmän kuin on, niin… Onneksi on valinnan varaa.