Laastarisuhde: Älä kiusaa muita sinkkuja

COLOURBOX6811788

Useat uussinkut ryntäävät laastarisuhteeseen pian eron jälkeen. Laastari helpottaa, mutta ei paranna välttämättä särkynyttä sydäntä. Tällainen suhde on myös julma toiselle osapuolelle.

Kaksi vuotta sinkkuna eron jälkeen

Tutkimusten mukaan suomalainen mies aloittaa melko pian uuden suhteen avioeron jälkeen, ja uusi liitto sidotaan noin kolmen vuoden kuluttua erosta.

Naisilla menee enemmän aikaa eron sulatteluun, keskimäärin uusi liitto solmitaan vasta 7 vuoden kuluttua erosta.

Toki asiaa selittää usein myös se, että vieläkin useimmin avioliitosta syntyneet lapset asuvat enemmän ajastaan yleensä äidin luona, jolloin uuden suhteen muodostus on vähintäänkin hieman hankalampaa.

Psykologi Ilona Rauhalan naisille suunnatussa Eron keskellä -kirjassa varoitetaan olemasta varovainen kaksi vuotta eron jälkeen. Laastarisuhteella on hänen mukaan paikkansa, mutta kannattaa itse olla tarkkana siitä, että suhde ei ole vain kostoa tai lohtua.

Jos edellisessä suhteessa on saanut siipeensä, on ymmärrettävää olla katkera ja vihainen, mutta näitä tunteita ei pitäisi raahata mukanaan kun lähtee nettideitistä uutta suhdetta etsimään.

Lue Iltalehti.fin koko juttu aiheesta: Uusi suhde eron jälkeen – kannattaako uskaltaa?

Vaatimuslistat eivät houkuta sinkkuja

Itse törmään aivan liian usein sellaisiin profiiliteksteihin, joissa luetellaan iso lista vaatimuksia sinkkuja etsiessä siitä mitä esimerkiksi mies EI saa olla. Ei saa viettää liikaa aikaa kavereiden kanssa, ei saa käyttää alkoholia, ei saa olla tietynluonteinen…

Jos asiaa tarkastelee viileästi ulkopuolelta, tuollainen kielto-lista saa tahattomasti naisen vaikuttamaan takakireältä nalkuttajalta, vaikka tarkoitus olisi houkuttaa toista puoleensa.

Monilla miehillä asia on taas ilmaistu naisia suorasukaisemmin ja moni kirjoittaa vain ”ei nalkuttajia” -tyyppisen viestin etsin-kohtaan. Sekin antaa samansuuntaisen viestin: vertaat kaikkia uusia tapaamiasi ihmisiä vanhaan epäonniseen suhteeseesi.

Lue vinkkejämme siihen, miten nettideittiprofiili kannattaa luoda:

Hyvä treffiprofiili

Treffiprofiili tehokkaaksi näillä vinkeillä

Jos olet sinkku ja etsit seuraa, kirjaudu sisään ja aloita rakkaustarinasi jo tänään!

Terveisin Heli E-kontakti.fistä

 

(Visited 6 395 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*