E-kontakti kokemuksia: Kumppani löytyi kun en luovuttanut

Päivi ja Pasi tapasivat E-kontakti.fissä. Heidän ohjeensa muille deittailijoille on, että ikinä ei pidä luovuttaa.

Päivi ja Pasi tapasivat E-kontakti.fissä. Heidän ohjeensa muille deittailijoille on, että ikinä ei pidä luovuttaa.

– Ette arvaakaan, miten uskomattomalla tavalla tämä E-kontakti.fi on voinutkin auttaa löytämään meidän sielumme yhteen, E-kontakti.fissä tavanneet Pasi ja Päivi kertovat löydettyään sen oikean kumppanin rinnalleen.

Päivi löysi Pasin E-kontakti.fistä ja kuten suurimmalla osalla sinkuista, ensin huomio kiinnittyi ulkonäköön ja valokuvaan.

– Heti kun näin Pasin kuvan, tunsin jotain ihmeellistä sisälläni. Oli tunne, että tuohon mieheen on saatava yhteys keinolla millä hyvänsä, Päivi muistelee.

Kiinnostus oli heti selvää, ja myös molemminpuolista. Vaikka muidenkin kanssa viestejä vaihdettiin, tuntui heti että tässä on se oikea kumppani. Ensin kirjoiteltiin E-kontakti.fin sivuilla, sen jälkeen oltiin kavereita Facebookissa ja sitten jo vähän ajan päästä soiteltiinkin.

Ihastus syveni kosketuksesta

Ensimmäisestä viestistä meni kuitenkin vajaa kuukausi siihen että pari ehti tavata kasvokkain.

Tosielämän treffit sovittiin huhtikuussa 2013 Porin rautatieasemalle, missä Pasi otti Päivin vastaan.

– Olin heti ihastunut mies, Pasi myhäilee.

Ihastus oli syttynyt vahvasti jo puhelinkeskusteluiden aikana, mutta ihastus ensisilmäyksellä oli vahva kokemus kun toista pääsi myös koskettamaan. Uudet tapaamiset sovittiin, junat kulkivat ja puhelinlinjat kävivät kuumina. Eikä aikaakaan, kun jo kesäkuussa vietettiin kihlajaisia! Uusi elämä uuden kumppanin kanssa alkoi molemmille.

Päivi kokee, että parin avoin ja rehellinen keskustelutapa sekä toisen kunnioittaminen on suhteen parasta antia.

– Niin ihanalta tuntuu kun päivittäin saan kuulla rakkaani suusta kaikkea niin kaunista ja rakastettavaa. Meillä vaan kaikki on niin ihanan kaunista, Päivi huokaa.

Kihlapari muutti yhteen puolisen vuotta ensitapaamisen jälkeen. Seuraava virstanpylväs suhteessa on myös selvillä, sillä kihlaus on lupaus avioliitosta ja aiheesta on jo hieman keskusteltukin.

– Elämä näyttää meille pelkkää vihreää valoa, Päivi osuvasti kiteyttääkin.

”Älkää koskaan luovuttako”

Rakastuneella parilla on myös terveisiä muille nettideittailijoille. Molemmat korostavat rohkeutta ja avoimuutta, ja sitä että rohkenee sen profiilin nettideittisivustolle ylipäätään tietenkin tehdä.

– Ette arvaakaan, miten uskomattomalla tavalla tämä E-kontakti.fi on voinutkin auttaa löytämään meidän sielumme yhteen. Ellei tätä palstaa olisi ollut, ei olisi myöskään tätä meidän rakkautta, koska matkaero kuitenkin meillä oli noin 300 kilometriä. Mutta onneksi junat ja naiset ovat luotuja kulkemaan!

Pasin terveiset muille kumppaninhakijoille ovat ytimekkäämmät, ja täyttä totta.

– Älkää koskaan luovuttako.

Lue lisää tositarinoita E-kontakti.fissä tavanneista ihmisistä: E-kontakti kokemuksia.

Oletko sinä tavannut elämäsi rakkauden sivustomme kautta? Kerro tarinasi meille, maksamme julkaistuista jutuista palkkion. 

Seuraa voi löytää monella tapaa, mutta nettideittailu ei ole rakettitiedettä: jos olet sinkku, kirjaudu sisään ja voit aloittaa rakaustarinasi!

(Visited 6 019 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*