Hiljaisuus treffeillä? Aloita keskustelu näillä vinkeillä!

Treffeillä puheenaiheiden keksiminen voi olla joskus hankalaa, E-kontakti.fi auttaa.

Treffeillä puheenaiheiden keksiminen voi olla joskus hankalaa, E-kontakti.fi auttaa.

Olet E-kontakti.fissä ja kiinnostavalta jäseneltä tulee viesti, mutta et keksi mitään kysyttävää. Tai treffeillä viestittelykumppanin kanssa tavataan ensimmäistä kertaa kahvilassa, mutta netissä hölöttävä ihminen onkin yhtäkkiä tuppisuu. Tähänkin ongelmaan apunsa antaa E-kontakti.fi, lue parhaat vinkit hämmentäviin hiljaisuuksiin.

Viestin lähettäminen kiinnostavalle ihmiselle tai hänen tapaamisensa ensimmäistä kertaa tosielämässä ovat jännittäviä tilanteita kenelle tahansa. Jos jännität, kuinka keskustelu sujuu treffeillä, poimi seuraavat vinkit talteen.

Mistä keskustella treffeillä?

Televisio-ohjelmat ja elokuvat

Harvemmin törmäät ihmiseen, joka ei lainkaan katso televisiota lainkaan. Sen lisäksi että lempitelevisio-ohjelmista on treffeillä helppoa puhua, opit toisesta nopeasti lisää ja tästä avautuu vaikka mitä keskusteluita!

Loma ja matkailu

Lomahan se on ihmisen parasta aikaa, ainakin suurimmalle osalle suomalaisista. Loma on jotain lämmintä ja ihanaa, jota moni muistelee mielellään. Onko mukavaa lomalla istuskella vain kotona, reissata maan ääriin vai rauhoittua mökillä?

”Mitä teit viime kesälomalla” tai ”mitä olet suunnitellut tekeväsi seuraavalla lomallasi”, ovat treffeillä aina ajankohtaisia kysymyksiä, on vuodenaika sitten mikä tahansa.

Sää

Klassikkopuheenaihe, mutta hyvä sellainen. Kulman takana on aina tulossa joku juhlapäivä jonka säätilasta voi spekuloida, vähintäänkin seuraavan viikonlopun säätilan kuvittelisi kiinnostavan liki kaikkia. Koska puheenaihe nyt on niin kliseisen kulunut, voi siitä hyvin vääntää myös vitsiä että ”tähänkö on tultu, että me puhutaan säästä”.

Ruoka

Mikä on oudoin asia mitä on koskaan syönyt, tai mikä on lempiruoka? Inhokkimauista lähtee hyvin juttu luistamaan myös treffeillä.

Musiikki

Jos musiikki on sinulle tärkeää, toki nämäkin asiat on hyvä suhteen alkuvaiheessa selvittää! Mitä musiikkityyliä sitä ottaisi mukaan autiosaarelle, mitä kappaletta ilman olisi vaikeaa elää. Viimeisin keikka millä on käynyt?

Liikunta

Jokaisella on joku mielipide liikuntaan, on se sitten positiivinen tai negatiivinen. Oma lempilaji, tai lempilaji televisiosta katsottuna?

Lue myös: 5 vinkkiä hyvään ensimmäiseen viestiin

Syskyisin terveisin,

Heli E-kontakti.fistä

(Visited 27 778 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*

3 kommenttia:

  1. Tavanomainen mutta silti hyvä lista. Minulla ainakin ongelma on siinä, että keskustelutilanteessa tällaiset aihelistat unohtuvat täysin, jolloin niistä ei tietenkään ole mitään hyötyäkään. Olisiko jotain vinkkiä tähän pulmaan?

    1. No tavallisista asioista lienee ihan hyvä puhua eikä kvanttifysiikasta 😀

      Niin milläs sen muistaisi siellä treffeillä? Kirjoittaisi nuo aiheiden otsikot vaikka puhelimen muistilistaan ja vessassa käydessä vilkaisisi?

      t: Heli E-kontakti.fi

  2. Tavan omainen mutta silti silti Hyvä. lista minulla ainakin